ביפו נפתח סטודיו חדש לסדנאות ואירועי קפה, וחנוכת המקום כוללת שלושה אירועי קאפינג חינמיים עם קפה של בתי קלייה מובילים • סטודיו Odaka, שמייצר כלי קרמיקה מיוחדים בעבודת יד, משיק קולקציית כוסות קפה חדשה ייעודית למשקאות קפה ספיישלטי • שתי השקות השבוע שלא תרצו לפספס

שישי-שבת: סטודיו Odaka משיק את קולקציית כוסות Terra
בסוף השבוע הקרוב (שישי-שבת, 4-5 באפריל) תיערך השקת קולקציית TERRA החדשה של סטודיו Odaka התל אביבי בבית הקפה F*ckn Sunday, שנפתח לפני כחודשיים בשוק לוינסקי. Odaka, אם עוד לא יצא לכם להכיר, הוא סטודיו קרמיקה שמתמחה בחוויית השתייה, ולכן אהוב במיוחד על בתי קפה ספיישלטי. אודקה שם דגש על הפרטים הקטנים כדי שכל כוס תתאים למשקה המיועד – בין אם זה עובי הדפנות, ההרגשה של החומר על השפתיים, הגדלים שמתאימים למשקאות הפופולריים בבתי הקפה של הגל השלישי, ואפילו צורת הכוסות כדי שיתאימו ללאטה ארט.

"עבדנו על הקולקציה הזו לא מעט זמן, ולשמחתנו, זה היה שווה את ההמתנה", מספר דויד סת למגזין שותים לרגל ההשקה, "הקולקציה שואבת השראה מהטבע ומהאדמה, מתוך הרצון שלנו ליצור פריטים שמשלבים משהו טבעי, לא מעובד, פראי, אך עם זאת אלגנטי ומדויק. כל הכוסות בקולקציית TERRA עם ציפוי חיצוני מיוחד, שפותח ומיושם בעבודת יד, ומעניק להן טקסטורה ייחודית המזכירה אבן גרניט רכה ונעימה למגע. TERRA היא תוצאה של מחקר מעמיק ועבודה רבה, ואנחנו גאים במיוחד ביצירות החדשות שלנו".
האורחים בתערוכת "קפה ישראלי" של מגזין שותים, שנערכה לפני שבועיים, נחשפו לראשונה לקולקציה החדשה של אודקה, אבל כעת מדובר בהשקה הרשמית. לצד ההשקה, F*ckn Sunday יציעו קינוחים מיוחדים, ניטרו קולד ברו, ובשבת גם אירוע טעימות קפה (קאפינג) מיוחד של פולי ספיישלטי מבית הקלייה Gardelli מצפון איטליה.


חנוכת הסטודיו החדש של Concept:Coffee ביפו, עם אירועי קאפינג חינמיים
ביום שישי הבא (11 באפריל), Concept:Coffee משיק את הסטודיו החדש ביפו, ממש על הים ליד כיכר השעון (רחוב יונתן רטוש 2). הסטודיו החדש יהיה מקום לחינוך ולמידה על קפה, ויארח פופ-אפים, סדנאות ואירועי טעימות מעניינים.

חנוכת הסטודיו תלווה בשלושה אירועי קאפינג קהילתיים חינמיים – כל אחד של בית קלייה מקומי אחר: בין 11:00 ל-12:00 קפה של נעימה מחיפה, בין 12:30 ל-13:30 קפה של נחת/אדא מבית הקלייה במתחם התחנה בתל אביב, ובין 14:00 ל-15:00 קפה של בית הקלייה נומנה מאלנבי. "מכל בית קלייה יגיע נציג שיציג את הקפה, יסביר על המבחר שלהם ועל מקורות הקפה", מסביר אבן גואל מקונספט.
בכל סבב טעימות יש רק 30 מקומות, וצריך להירשם מראש בלינק הזה, אז קדימה. וזה בחינם, כבר אמרנו?

