מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

נספרסו משיקה 2 מכונות קפה חדשות עם מקציף חלב מובנה. איך ההקצפה?

הוד אסולין | 28 במרץ 2024, 14:37

נספרסו לוקחת צעד אחד קדימה את חוויית הקפה עם חלב ומשיקה שתי מכונות קפה חדשות בסדרת Vertuo עם מקציף חלב מובנה • האם אפשר כבר לזרוק את האירוצ'ינו?

מכונת קפה Nespresso Vertuo Creatista. צילום: יח"צ נספרסו

חברת נספרסו משיקה בימים אלה שתי מכונות קפה חדשות בסדרת Vertuo, הראשונות בסדרה שמכילות מקציף חלב מובנה.

>> בואו לטעום את הזוכים בתחרות "הקפה הטוב בישראל" לשנת 2025

שתי המכונות החדשות – Vertuo Lattissima ו-Vertuo Creatista – הן גרסאות מעודכנות של המכונות המקבילות מסדרת האוריג'ינל הוותיקה, אבל בהתאמה לקפסולות ממשפחת ורטו. מעבר למשקאות קפה בגדלים שונים כמו שאר מכונות ורטו, לטיסימה וקריאטיסטה מציעות גם אפשרויות לכמה משקאות עם חלב בצורה אוטומטית, כל אחת בדרכה:

Vertuo Lattissima (במחיר השקה של 1,790 ש"ח) מאפשרת להכין קפוצ'ינו, לאטה מקיאטו או קפה בכל גודל בתוספת קצף חלב. היא עושה זאת באמצעות מיכל שממלאים מראש בחלב, וממנו נמזג החלב המוקצף ישירות לכוס בצורה אוטומטית בלחיצת כפתור. יש אפשרות לכוונן את רמת הקצף.

מכונת קפה Nespresso Vertuo Lattissima. צילום: יח"צ נספרסו
מכונת קפה Nespresso Vertuo Lattissima – מקציפה חלב בלחיצת כפתור. צילום: יח"צ נספרסו

Vertuo Creatista (מחיר השקה: 2,890 ש"ח) היא המכונה המתקדמת יותר, וגם היפה יותר, שמתיימרת לספק חוויית הכנת קפה יותר קרובה לחוויה של מכונות פולים מקצועית: היא מאפשרת הכנת מגוון רחב יותר של משקאות חלב – קפוצ'ינו, לאטה מקיאטו, קפה לאטה ופלאט ווייט; בנוסף לבחירה בין שלוש רמות שונות של קצף, יש אפשרות לבחור גם בין שלוש רמות שונות של טמפרטורת החלב; וההקצפה מתבצעת באמצעות סטימר, צינורית הקיטור (שמנקה את עצמה אוטונומית בסוף ההקצפה!), בתוך כד הקצפה ייעודי.

אבל פה נוצר מעין דיסוננס, הרי המטרה של נספרסו מלכתחילה היא להכין קפה בלחיצת כפתור, עם כמה שפחות מעורבות והתעסקות טכנית. ואכן, הסטימר וכד ההקצפה של הקריאטיסטה הם בעיקר אשליה של הכנת קפה ידנית-מקצועית: הסטימר מקציף את החלב בצורה אוטומטית לגמרי, ואת הכד לא מחזיקים ביד בזמן ההקצפה אלא מניחים אותו על משקל מגנטי, שיודע לשקול את כמות החלב ולעצור את ההקצפה בדיוק בזמן המתאים להגדרות ההקצפה שהגדרתם מראש. מה שנותר הוא למזוג את החלב המוקצף מהכד אל הקפה ולנסות לייצר לאטה ארט.

נספרסו ורטו קריאטיסטה. צילום: מגזין שותים
נראית וואו על השיש – Vertuo Creatista
  • בתי קפה ספיישלטי חדשים, משלוח מנות עם תרומה לילדים: חדשות הקפה
  • חנות קפה חדשה מציעה קפסולות, פולים ונסקפה עד הבית – בדקנו כמה מהר מגיע המשלוח

אז האם כדאי לזרוק את האירוצ'ינו, המקציף הנפרד, ולעבור מיד למכונה עם מקציף חלב מובנה? תלוי מה אתם מחפשים. אחרי התנסות קצרה בשתי המכונות החדשות, ההתרשמות שלי היא שהאירוצ'ינו עושה עבודה קצת יותר טובה מבחינת המרקם והאווריריות של הקצף. אבל אין ספק שהלטיסימה והקריאטיסטה החדשות של ורטו מקלות את תהליך ההכנה ומגדילות את מבחר המשקאות בלחיצת כפתור, והקריאטיסטה נראית וואו על השיש.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף מכונות קפה נספרסו

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

בית הקפה הזמני הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

בית הקפה הזמני הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים