מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

לא-חלב שיבולת שועל חדש, קרם קפה עם קצפת, וקפה בטעם אגוזים: חדשות הקפה

הוד אסולין | 9 בינואר 2025, 04:03

חדשים על המדף לשנה החדשה: קפה בטעם אגוזי לוז במהדורה חורפית מוגבלת, מעדן עם הר קצפת וקרם קפה, ולא-חלב שיבולת שועל חדש להקצפה. בדקנו • צילום: יעקב בלומנטל

סטימר להקצפת חלב בתוך כד הקצפה. צילום: יעקב בלומנטל

למרות עליית מחירי הקפה שהביאה איתה השנה החדשה, אפשר להתנחם בחידושים שמגיעים למדפים בימים אלה:

חדש: לא-חלב בריסטה

סדרת המשקאות של אלפרו, Not Milk, שהושקה לפני כשלוש שנים ומנסה להציע תחליפי חלב שדומים כמה שיותר למקור, מתרחבת עם גרסה חדשה: Not Milk Barista.

נוט מילק בריסטה הוא משקה על בסיס שיבולת שועל, טבעוני כמובן, שכמו כל תחליפי החלב שמכונים "בריסטה", הוא תוכנן במיוחד להקצפה קלה כדי להכין איתו קפוצ'ינו – או כל גרסה אחרת של השילוש הקדוש אספרסו-חלב-קצף שאתם אוהבים. לשם כך הוא מכיל 3% שומן, כמו חלב רגיל, ומצויד בתוספת סידן וויטמין D2.

המרקם שלו עובד מעולה, ואכן מוקצף בקלות למרקם שמתאים לקפוצ'ינו. מהניסיונות שעשיתי הייתי ממליץ להכניס הרבה אוויר בהתחלה עם הסטימר ואחר כך להמשיך לערבב ולחמם, בניגוד לחלב רגיל שאני מעדיף בדרך כלל להכניס אוויר לאט לאט כמעט לכל משך ההקצפה – אבל זה עניין של טעם אישי והיכרות עם מכונת האספרסו או המקציף שלכם. מבחינת טעם עדיין אי אפשר להגיד שהוא ממש כמו חלב רגיל, כי טעם שיבולת השועל עדיין מורגש, אבל מי שרגילים ואוהבים ימצאו ב-Not Milk בריסטה של אלפרו פתרון מעולה להפוך הביתי.

משקה שיבולת שועל Not Milk Barista של אלפרו. צילום: סטודיו שטראוס
משקה שיבולת שועל Not Milk Barista של אלפרו – מקציף מעולה. צילום: סטודיו שטראוס

קפה נמס בטעם אגוזי לוז

קפה עלית מחזירים למדפים את קפה נמס בטעם אגוזי לוז כמהדורה חורפית מוגבלת. המוצר מגיע בפחיות של 200 גרם, ומצטרף לטעמי וניל ומוקה בסדרת הנמס בטעמים. לדברי החברה, הביקוש לטעמי אגוזים הולך והופך לטרנד, כמו שפיסטוק היה לפני כמה שנים, והקפה החדש נותן מענה לביקוש הזה.

טעם אגוזי הלוז מגיע מתוספת חומרי טעם וריח לקפה הנמס הקלאסי, וחובבי הקפה בטעמים יוכלו ליהנות ממנו חם או קר.

קפה נמס עלית בטעם אגוזי לוז. צילום: סטודיו שטראוס
קפה נמס עלית בטעם אגוזי לוז. צילום: סטודיו שטראוס
  • מילקי בזוקה, אלפרו טורטית, דנונה מולטי עם תפוח: שילובים חדשים
  • דנונה פרו פצפוצים ומילקי טריו: מעדנים חדשים עם קפה

כשקצפת פוגשת קרם קפה

מילקי, גם הוא מבית שטראוס, משיק מוצר חדש במהדורה מיוחדת: מילקי קצפת על קרם, בשני טעמים חדשים. בתחתית קרם בטעם קפה או בטעם שוקולד-אגוזים, ומעליו מנה גדולה מהרגיל של הקצפת האייקונית של מילקי.

הקרם בתחתית לא דומה לפודינג הרגיל של מילקי, אלא מגיע במקרם יותר קרמי ונוזלי שאפשר ממש לשתות מהגביע אחרי שסיימתם עם הקצפת. והטעמים? הקפה עדין ומתוק שמשתלב מעולה עם הקצפת, והשוקולד-אגוזים מזכיר את המילוי של פסקזמן, שזה תמיד טוב.

מילקי קצפת על קרם, בטעמי קפה ושוקולד-אגוזים. צילום: סטודיו שטראוס
מילקי קצפת על קרם, בטעמי קפה ושוקולד-אגוזים שמזכיר פסקזמן. צילום: סטודיו שטראוס
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף חדשות הקפה קפה נמס קפה עלית שוקולד שטראוס תחליפי חלב

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים