מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

לא-חלב שיבולת שועל חדש, קרם קפה עם קצפת, וקפה בטעם אגוזים: חדשות הקפה

הוד אסולין | 9 בינואר 2025, 04:03

חדשים על המדף לשנה החדשה: קפה בטעם אגוזי לוז במהדורה חורפית מוגבלת, מעדן עם הר קצפת וקרם קפה, ולא-חלב שיבולת שועל חדש להקצפה. בדקנו • צילום: יעקב בלומנטל

סטימר להקצפת חלב בתוך כד הקצפה. צילום: יעקב בלומנטל

למרות עליית מחירי הקפה שהביאה איתה השנה החדשה, אפשר להתנחם בחידושים שמגיעים למדפים בימים אלה:

חדש: לא-חלב בריסטה

סדרת המשקאות של אלפרו, Not Milk, שהושקה לפני כשלוש שנים ומנסה להציע תחליפי חלב שדומים כמה שיותר למקור, מתרחבת עם גרסה חדשה: Not Milk Barista.

נוט מילק בריסטה הוא משקה על בסיס שיבולת שועל, טבעוני כמובן, שכמו כל תחליפי החלב שמכונים "בריסטה", הוא תוכנן במיוחד להקצפה קלה כדי להכין איתו קפוצ'ינו – או כל גרסה אחרת של השילוש הקדוש אספרסו-חלב-קצף שאתם אוהבים. לשם כך הוא מכיל 3% שומן, כמו חלב רגיל, ומצויד בתוספת סידן וויטמין D2.

המרקם שלו עובד מעולה, ואכן מוקצף בקלות למרקם שמתאים לקפוצ'ינו. מהניסיונות שעשיתי הייתי ממליץ להכניס הרבה אוויר בהתחלה עם הסטימר ואחר כך להמשיך לערבב ולחמם, בניגוד לחלב רגיל שאני מעדיף בדרך כלל להכניס אוויר לאט לאט כמעט לכל משך ההקצפה – אבל זה עניין של טעם אישי והיכרות עם מכונת האספרסו או המקציף שלכם. מבחינת טעם עדיין אי אפשר להגיד שהוא ממש כמו חלב רגיל, כי טעם שיבולת השועל עדיין מורגש, אבל מי שרגילים ואוהבים ימצאו ב-Not Milk בריסטה של אלפרו פתרון מעולה להפוך הביתי.

משקה שיבולת שועל Not Milk Barista של אלפרו. צילום: סטודיו שטראוס
משקה שיבולת שועל Not Milk Barista של אלפרו – מקציף מעולה. צילום: סטודיו שטראוס

קפה נמס בטעם אגוזי לוז

קפה עלית מחזירים למדפים את קפה נמס בטעם אגוזי לוז כמהדורה חורפית מוגבלת. המוצר מגיע בפחיות של 200 גרם, ומצטרף לטעמי וניל ומוקה בסדרת הנמס בטעמים. לדברי החברה, הביקוש לטעמי אגוזים הולך והופך לטרנד, כמו שפיסטוק היה לפני כמה שנים, והקפה החדש נותן מענה לביקוש הזה.

טעם אגוזי הלוז מגיע מתוספת חומרי טעם וריח לקפה הנמס הקלאסי, וחובבי הקפה בטעמים יוכלו ליהנות ממנו חם או קר.

קפה נמס עלית בטעם אגוזי לוז. צילום: סטודיו שטראוס
קפה נמס עלית בטעם אגוזי לוז. צילום: סטודיו שטראוס
  • מילקי בזוקה, אלפרו טורטית, דנונה מולטי עם תפוח: שילובים חדשים
  • דנונה פרו פצפוצים ומילקי טריו: מעדנים חדשים עם קפה

כשקצפת פוגשת קרם קפה

מילקי, גם הוא מבית שטראוס, משיק מוצר חדש במהדורה מיוחדת: מילקי קצפת על קרם, בשני טעמים חדשים. בתחתית קרם בטעם קפה או בטעם שוקולד-אגוזים, ומעליו מנה גדולה מהרגיל של הקצפת האייקונית של מילקי.

הקרם בתחתית לא דומה לפודינג הרגיל של מילקי, אלא מגיע במקרם יותר קרמי ונוזלי שאפשר ממש לשתות מהגביע אחרי שסיימתם עם הקצפת. והטעמים? הקפה עדין ומתוק שמשתלב מעולה עם הקצפת, והשוקולד-אגוזים מזכיר את המילוי של פסקזמן, שזה תמיד טוב.

מילקי קצפת על קרם, בטעמי קפה ושוקולד-אגוזים. צילום: סטודיו שטראוס
מילקי קצפת על קרם, בטעמי קפה ושוקולד-אגוזים שמזכיר פסקזמן. צילום: סטודיו שטראוס
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף חדשות הקפה קפה נמס קפה עלית שוקולד שטראוס תחליפי חלב

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים