שלושה מעדנים חדשים מגיעים למדפים: שני מעדני יוגורט פרו מועשרים בחלבון עם פצפוצי סויה, ומילקי טריו בטעם חדש בשילוב קלאסי
יוגורט דנונה פרו, עם פצפוצי סויה בשני טעמים
סדרה חדשה של יוגורטים מועשרים בחלבון מצטרפת למשפחת PRO של דנונה: דנונה פרו קראנץ' – יוגורט מועשר בחלבון לצד תוספת פצפוצי סויה מצופים בשוקולד ומועשרים בחלבון גם הם, סך הכול 20 גרם חלבון בכל הגביע. הפצפוצים כרגע מגיעים בשני טעמים, קפה או שוקולד חלב.
היוגורט עצמו הוא במתיקות מעודנת, טעים ובסיסי, לא משהו חדש. החידוש מגיע בפצפוצים – שגם הם כאמור מועשרים בחלבון, מה שמוריד מעט את העומס מהיוגורט עצמו ומשאיר אותו קרמי ולא כבד מדי – שהם לא פצפוצי האורז השוקולדיים שאתם מכירים מיוגורטים אחרים של דנונה, אלא גושי סויה קטנים מצופים שוקולד חלב. גם בטעם שוקולד וגם בטעם קפה טעימים, גם אם טיפה נדבקים לשיניים, ומגיעים בכמות נדיבה ביחס ליוגורט. אחלה נשנוש.
שוקולד מריר, מוס קפה וקצפת: מילקי טריו חדש
אחרי טעם שוקולטה-מרשמלו ובטעם קרמל מלוח ושוקולד בלונדי, שטראוס משיקה מילקי טריו בטעם חדש: שוקולד מריר וקפה – השילוב הקלאסי שתמיד עובד. שכבת הפודינג של הטריו מגיעה בטעם שוקולד מריר, המוס בטעם קפה עדין, והקצפת אותה קצפת. מוצלח מאוד אם אתם אוהבים קפה בקינוחים שלכם. עוד בסדרה: מילקי טריו דאבל שוקולד ומילקי טריו שוקולד לבן ופיסטוק.