עלייתו של השוקולד הלבן (אחד במילוי קרם תות), גבינת שמנת חדשה ופיקנטית עם 16% שומן, ומילקי שלוש שכבות בטעם קרמל מלוח ושוקולד בלונדי • חדשים על המדף לקראת חג שבועות
מילקי קרמל מלוח
בחורף האחרון הצטרף לסדרת מילקי Trio טעם חדש, שוקולטה-מרשמלו, וכעת משיקים בשטראוס טעם נוסף – קרמל מלוח ושוקולד בלונדי. המילקי החדש כולל שכבת פודינג בטעם קרמל מלוח בתחתית, שכבת מוס אוורירי בטעם שוקולד בלונדי ומעליה הקצפת של מילקי. "מדובר בטעם התומך במגמה המתפתחת בעולם, של שילוב טעמים מנוגדים, מתוק ומלוח", מסבירים בשטראוס, "כל אחד מהטעמים – שוקולד בלונדי וקרמל מלוח, הוא טרנדי בפני עצמו, והשילוב ביניהם מדגיש האחד את השני".
ואיך הטעם? המלוח של הקרמל באמת קצת מלוח וטעים גם בפני עצמו, אבל הטעם הדומיננטי שלו משתלב היטב עם המתיקות של שתי השכבות שמעליו ומאזן אותה. מוצלח.
גבינת שמנת בטעם בצל מקורמל ופלפל שחור, עם 16% שומן
גם בגזרת הגבינות משיקים בשטראוס שני חידושים לקראת חג שבועות: גבינת סימפוניה, ממרח בסגנון גבינת שמנת, שנמכרה עד היום ב-5% שומן במגוון טעמים, מציעה עכשיו גם שתי גבינות שמנת עם 16% שומן בשני טעמים חדשים: אחת בטעם טבעי, והשנייה בטעם בצל מטוגן פלפל שחור. הטבעי טבעי, בדיוק מה שאתם מצפים מגבינת שמנת, והבצל-פלפל מציעה שילוב מעניין של מתיקות מהבצל המקורמל וחריפות מורגשת של הפלפל השחור.
חזרתו של השוקולד הלבן
בגזרת המתוקים, עלית משיקה שני חטיפי שוקולד חדשים עם שוקולד לבן: הראשון שוקולד פרה "ממולדה לבנה" – טבלת השוקולד הממולא בקרם בטעם תות, שמתברר שבזמן הריקול הגדול של מפעל השוקולד של עלית היה המוצר שהצרכנים הכי התגעגעו אליו, הפעם חצי שוקולד לבן וחצי שוקולד חלב; והשני אצבעות פסקזמן בטעם שוקולד לבן ושוקולד חלב במילוי ופל וקרם אגוזי לוז, שמצטרף לסדרת אצבעות השוקולד של פסקזמן שמכילה אצבעות שוקולד חלב עם מילויים בטעמי קרם אגוזי לוז, קרם חלב וקרם קרמל מלוח.