מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אלכוהול

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הוד אסולין | 31 באוגוסט 2025, 02:44

מצרפת מגיע מותג היין הפופולרי JP Chenet, עם סדרות מגוונות – מזניים קלאסיים ועד מבעבעים מתקתקים או גרסאות ללא אלכוהול • וגם: הטרנד שבעבר נחשב לחטא, אבל כדאי לנסות

יינות לקיץ - יש להוסיף קרח. צילומים: איל קרן, יח"צ

חודש אוגוסט מגיע לקיצו, אבל החום של הקיץ הישראלי עדיין כאן. בשבועות האחרונים הגיעו כמה יינות חדשות שיעזרו לכם לצנן קצת את האווירה, עם טרנד חדש ומעניין שבעבר נתפס כתועבה של ממש בקרב אניני יין, אבל דווקא כדאי לנסות – יינות שמיועדים להישתות בתוספת קוביות קרח:

למשל, יקבי כרמל מציעים שני יינות בסדרת Carmel Selected Ice Edition – אדום ולבן – שתוכננו במיוחד לשתייה קרה עם כמה קוביות קרח. הלבן הוא בלנד של סוביניון בלאן ומוסקט, עם ניחוחות לימוניים ואפרסק. רענן ותוספת הקרח בהחלט מחמיאה לו. הבלנד האדום, שמורכב מקברנה סוביניון ומוסקט, גם הוא קליל ורענן, ואמנם פחות טריוויאלי לשתייה עם קרח, אבל זה מקליל ומעדן אותו. מחיר מומלץ: כ-32 ש"ח לבקבוק.

קברנה סוביניון-מוסקט מסדרת Ice Edition של יקבי כרמל. צילום: איל קרן
קברנה סוביניון-מוסקט מסדרת Ice Edition של יקבי כרמל – יש להוסיף קרח. צילום: איל קרן

חברת שקד החלה לשווק בארץ את היינות של המותג הצרפתי JP CHENET, שמציע יינות נגישים, קלים לשתייה ועם תמורה גבוהה במיוחד למחיר הנמוך. היינות מחולקים לכמה סדרות: Original – עם שישה יינות זניים כולל גוורצטרמינר, סוביניון בלאן, שרדונה מעולה, שיראז, מרלו ורוזה; 0% אלכוהול – עם שרדונה ורוזה ללא אלכוהול; Ice Edition – לבן ורוזה מבעבעים עם מרקם עשיר ומתיקות עדינה, מומלצים להגיש קר מאוד עם קוביית קרח; Delicious – לבן, רוזה ואדום חצי מתוקים, מתאימים ליד קינוחים, פירות או מנות קלילות מתובלות. מחירים מומלצים: בין 40 ל-55 ש"ח לבקבוק.

יין אדום שיראז של JP Chenet מצרפת. צילום: יח"צ
יין אדום שיראז של JP Chenet מצרפת – תמורה גבוהה במיוחד למחיר הנגיש. צילום: יח"צ

ועוד השקה של כרמל לקיץ החם, הוא Buzz מוחיטו – יין לבן מבעבע, קליל ונגיש, עם רמזים של רום, נענע וליים. כמו האחרים בסדרת הקוקטיילים באזז, הוא מציע אחוז אלכוהול נמוך, עם פקק מתברג לפתיחה מהירה, ומומלץ להגיש בכוס עם הרבה קרח, נענע טרייה ופלח לימון. מחיר מומלץ: כ-30 ש"ח.

  • תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה
כרמל באז בטעם מוחיטו. צילום: יח"צ
כרמל באז בטעם מוחיטו. צילום: יח"צ
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדשות היין יין יין אדום יין לבן יין מבעבע יקבי כרמל

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים