מצרפת מגיע מותג היין הפופולרי JP Chenet, עם סדרות מגוונות – מזניים קלאסיים ועד מבעבעים מתקתקים או גרסאות ללא אלכוהול • וגם: הטרנד שבעבר נחשב לחטא, אבל כדאי לנסות

חודש אוגוסט מגיע לקיצו, אבל החום של הקיץ הישראלי עדיין כאן. בשבועות האחרונים הגיעו כמה יינות חדשות שיעזרו לכם לצנן קצת את האווירה, עם טרנד חדש ומעניין שבעבר נתפס כתועבה של ממש בקרב אניני יין, אבל דווקא כדאי לנסות – יינות שמיועדים להישתות בתוספת קוביות קרח:
למשל, יקבי כרמל מציעים שני יינות בסדרת Carmel Selected Ice Edition – אדום ולבן – שתוכננו במיוחד לשתייה קרה עם כמה קוביות קרח. הלבן הוא בלנד של סוביניון בלאן ומוסקט, עם ניחוחות לימוניים ואפרסק. רענן ותוספת הקרח בהחלט מחמיאה לו. הבלנד האדום, שמורכב מקברנה סוביניון ומוסקט, גם הוא קליל ורענן, ואמנם פחות טריוויאלי לשתייה עם קרח, אבל זה מקליל ומעדן אותו. מחיר מומלץ: כ-32 ש"ח לבקבוק.

חברת שקד החלה לשווק בארץ את היינות של המותג הצרפתי JP CHENET, שמציע יינות נגישים, קלים לשתייה ועם תמורה גבוהה במיוחד למחיר הנמוך. היינות מחולקים לכמה סדרות: Original – עם שישה יינות זניים כולל גוורצטרמינר, סוביניון בלאן, שרדונה מעולה, שיראז, מרלו ורוזה; 0% אלכוהול – עם שרדונה ורוזה ללא אלכוהול; Ice Edition – לבן ורוזה מבעבעים עם מרקם עשיר ומתיקות עדינה, מומלצים להגיש קר מאוד עם קוביית קרח; Delicious – לבן, רוזה ואדום חצי מתוקים, מתאימים ליד קינוחים, פירות או מנות קלילות מתובלות. מחירים מומלצים: בין 40 ל-55 ש"ח לבקבוק.

ועוד השקה של כרמל לקיץ החם, הוא Buzz מוחיטו – יין לבן מבעבע, קליל ונגיש, עם רמזים של רום, נענע וליים. כמו האחרים בסדרת הקוקטיילים באזז, הוא מציע אחוז אלכוהול נמוך, עם פקק מתברג לפתיחה מהירה, ומומלץ להגיש בכוס עם הרבה קרח, נענע טרייה ופלח לימון. מחיר מומלץ: כ-30 ש"ח.
