מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

מה הלוּז: נספרסו משיקה תערובות בטעמים בסדרת Barista Creations

הוד אסולין | 3 במאי 2023, 16:08
שרוול קפסולות קפה בטעם פלינה אגוזי לוז. צילום: נספרסו

אם אתם אוהבים לפלפל את הקפוצ'ינו שלכם ולהוסיף לו נגיעה של טעם, יש מצב שתתחברו לסדרת הקפסולות שנספרסו משיקה לקראת הקיץ: שמונה קפסולות חדשות – ארבע ל-Original וארבע ל-Vertuo – בטעמי שוקולד, אגוזי לוז, וניל וקרמל.

>> בואו לטעום את הזוכים בתחרות "הקפה הטוב בישראל" לשנת 2025

הקפסולות החדשות, מסדרת Barista Creations, מתאימות בעיקר לשתייה עם חלב. יפית מנטין, סמנכ"לית השיווק של נספרסו ישראל, מוסרת כי "סדרת תערובות הבריסטה מבטאת את החדשנות, המומחיות והתחכום של קפה נספרסו, אשר באה לידי ביטוי בפיתוחים יוצאי דופן של תערובות מדויקות, המותאמות לכוס הקפה של הבוקר".

הקפסולות שמותאמות למכונות ורטו – בטעמי שוקולד עשיר, וניל קלאסי, טופי קרמל וממרח אגוזי לוז – מורכבות מתערובות של פולי ערביקה ממרכז אמריקה ומאפריקה ותמציות טעם טבעיות, ונועדו להכנת קפה בגודל מאג (230 מ"ל). טיפ: תמזגו שלוק וחצי חלב לכוס לפני הקפה, ככה הוא מתערבב טוב יותר ומקבלים מרקם קטיפתי יותר.

קפסולה נספרסו Original בטעם פרלינה אגוזי לוז. צילום: Nespresso
קפסולת Original בטעם פרלינה אגוזי לוז. צילום: Nespresso
  • קפה שמקדם נשים באפריקה, קולקציה חדשה בהשראה איטלקית, וקפסולות בטעמים | חדשות הקפסולה
  • קפסולות או לא להיות: איך קפסולות הקפה השתלטו על העולם, ומה צפוי בעתיד?

הקפסולות למכונות אוריג'ינל – בטעמי שוקולד אלגנטי, וניל מתקתק, קרמל קטיפתי ופרלינה אגוזי לוז – מורכבות מתערובות של פולי ערביקה מאמריקה הלטינית בתוספת תמציות טעם טבעיות, ומומלצות להכנה כלונגו (110 מ"ל) או בתוספת חלב. קפסולת הפרלינה החדשה כבר הפכה לבסט סלר באתר נספרסו.

בנוסף, נספרסו משיקה קולקציה חדשה של ספלי "בריסטה" יפים ואלגנטיים, בשלושה גדלים: קטן (185 מ"ל), בינוני (270 מ"ל), גדול (385 מ"ל).

ספל קפה נספרסו בריסטה גדול. צילום: חן דניאל
ספל גדול מסדרת בריסטה. צילום: חן דניאל
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף נספרסו קפסולות קפה

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

קפה של בוקר עם אֵלְ-לַמָה: בקצה הג'ונגל על שפת הים

קפה של בוקר עם אֵלְ-לַמָה: בקצה הג'ונגל על שפת הים

מה חושבים בעלי בתי קפה על לקוחות שיושבים עם לפטופ? "תזמינו, זה עסק שצריך להתקיים"

מה חושבים בעלי בתי קפה על לקוחות שיושבים עם לפטופ? "תזמינו, זה עסק שצריך להתקיים"

בין מסורת לפוליטיקה, יש בקולומביה ילדים שכבר שותים קפה ספיישלטי

בין מסורת לפוליטיקה, יש בקולומביה ילדים שכבר שותים קפה ספיישלטי

מבוורלי הילס לשוק הכרמל: מה באמת חסר לקפה בלוס אנג'לס?

מבוורלי הילס לשוק הכרמל: מה באמת חסר לקפה בלוס אנג'לס?

לכל מי שפספסו, ככה נראתה חגיגה אמיתית של קפה

לכל מי שפספסו, ככה נראתה חגיגה אמיתית של קפה

מבריסטה ביתי למאסטר קפה: 5 שדרוגים לחוויית הקפה היומית שלך

מבריסטה ביתי למאסטר קפה: 5 שדרוגים לחוויית הקפה היומית שלך

הופמן מתרחב: מה קורה כשלבר היין השכונתי נכנס קפה ישראלי בניחוח איטלקי

הופמן מתרחב: מה קורה כשלבר היין השכונתי נכנס קפה ישראלי בניחוח איטלקי

פסטיבל הקפה שהביא את הפריפריה לתל אביב וחיבר בין ספיישלטי, שוקולד ואומנות משדה הקרב

פסטיבל הקפה שהביא את הפריפריה לתל אביב וחיבר בין ספיישלטי, שוקולד ואומנות משדה הקרב

בית הקפה מהסדרה "חברים" מגיע לתל אביב: חדשות הקפה לקיץ

בית הקפה מהסדרה "חברים" מגיע לתל אביב: חדשות הקפה לקיץ

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים