אורי קטן – שופט בתחרות "הקפה הטוב" של מגזין שותים – הסביר לאלי ראכלין בתוכנית העולם הבוקר בערוץ 13 מה ההבדלים בין פולים ממדינות שונות, למה קלייה מקומית עדיפה על המותגים הגדולים, איך מכינים וטועמים קפה בשיטה המקצועית (קאפינג) ואיך נערכה תחרות "הקפה הטוב 2024", התחרות השנתית לקפה ישראלי.
ראכלין גם טעם שלושה סוגי פולים שזכו בתואר "הקפה הטוב" ל-2024 – איך הוא הגיב לקפה החמוץ? צפו:
הפולים שנטעמו: ברזיל Jaguara של Jera (ארד), אתיופיה גוג'י של צ'ופצ'יק קפה (כסף) וסומטרה גאיו של Blooms (זהב). לכל הזוכים בתחרות "הקפה הטוב" 2024.
באדיבות העולם הבוקר, רשת 13. שודר ב-2.8.24.