מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אלכוהול

החדשים של יקבי כרמל לקראת חגיגות השנה החדשה: "עלייה בשוק המבעבעים בחודש דצמבר"

הוד אסולין | 20 בדצמבר 2021, 19:34
מוזג יין לבן מבעבע לכוסות שמפניה. צילום: NickyPe

בזמן שה"סופה" כרמל מבוששת לבוא, יקבי כרמל דווקא לא ממתינים ומשחררים את היינות המבעבעים שלהם לקראת חגיגות השנה החדשה, הסילבסטר או הנובי גוד – איך שתבחרו לקרוא לזה.

כבכל סוף שנה, יקבי כרמל משיקים בצירים חדשים לכמה יינות מתוקים מבעבעים מהסדרות השונות של היקב, והשנה מציגים את בצירי 2021 של מוסקטו מסדרת Buzz ומוסקטו מסדרת Private Collection המעט יותר יוקרתית. "בכל שנה אנו עדים לעלייה בשוק המבעבעים בחודש דצמבר, שהופך להיות הסגמנט השני בגודלו בקטגוריית היינות", מסביר רן אסא, מנהל השיווק של יקבי כרמל, "ואנחנו צופים שהמגמה הזו תלך ותגבר. כמו בכל שנה, גם הפעם חשוב לנו לתת מענה לכלל הצרכנים בכלל ולדור המילניום בפרט, המחפשים יינות מבעבעים, טעימים, ארומטיים ואיכותיים ובמחירים נגישים".

פרייבט קולקשן מוסקטו 2021 הוא יין לבן רענן ומבעבע קלות, מענבי מוסקט אלכסנדרוני שנבצרו בהבשלה מלאה. עבר תסיסה בתוך מכל לחץ מנירוסטה (שיטת Charmat) לקבלת יין ארומטי עם 5.5% אלכוהול. ליין גוף בינוני ומתיקות מאוזנת עם ארומה של פירות טרופיים וחבושים אפויים, מחיר מומלץ: 40 ש"ח. באזז מוסקטו 2021 הוא יין קליל עם 6% אלכוהול, מבעבע קלות ובעל מתיקות גבוהה יותר אך מאוזנת. מופק מענבי מוסקט שנבצרו מכרמים נבחרים ברחבי הארץ, מחיר מומלץ: 30 ש"ח.

מוסקטו פרייבט קולקשן ומוסקטו באז 2021 של יקבי כרמל. צילום: איל קרן
מוסקטואים 2021. צילום: איל קרן

לרגל חגיגות השנה האזרחית החדשה, גם המותג האיטלקי Giacobazzi, בייבוא ושיווק של יקבי כרמל, משיק מהדורה מיוחדת של למברוסקו לבן מבעבע חצי-יבש, בבקבוקים כסופים חגיגיים ומנצנצים, באווירת חגיגות השנה החדשה. העיצוב החגיגי של הבקבוק ממשיך את מסורת הבקבוקים המעוצבים בחגיגיות של Giacobazzi, אחרי הבקבוקים בצבעי כחול-לבן שהושקו לכבוד יום העצמאות ה-73.

הלמברוסקו מיוצר בשיטת Charmat מענבי למברוסקו ומונטה-ריקו, מציע 9.5 אחוזי אלכוהול ובעבוע רציני יותר מהמוסקטו. הכי מתאים להגיש קר, בכוס שמפניה מוארכת לקראת הספירה לאחור לשנה החדשה.

למברוסקו מבעבע לבן של Giacobazzi מעוצב בחגיגיות לשנה החדשה. צילום: איל קרן
שנה טובה. צילום: איל קרן

להשיג את כולם ברשתות השיווק ובחנויות היין.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
אירועים חדש על המדף יין יין לבן יין מבעבע יקבי כרמל

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים