מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

סדרת תערובות פולים חדשות של קפה עלית הושקה באירוע חגיגי ראשון אחרי הקורונה

הוד אסולין | 17 במאי 2022, 21:55
תערובות פולי קפה 8 ו-10 של קפה עלית

אמש (יום ב') המותג קפה עלית, בבעלות חברת שטראוס, ערך אירוע חגיגי לקהילת הקפה הישראלית, במטרה לחזק את תרבות הקפה המקומית ולהיפגש אחרי תקופת הקורונה. לאירוע הגיעו מוזמנים מתעשיית הקפה הישראלית וכן גולשים מקבוצת הפייסבוק "קהילת אוהבי קפה שגם קצת מבינים בזה" של שטראוס.

באירוע הושקה הסדרה החדשה של תערובות הפולים של קפה עלית בקלייה מקומית לצרכנים ביתיים, שמתאימות בעיקר למשקאות מבוססי אספרסו וגם למקינטה. סדרת הפולים החדשה מכילה שלוש תערובות שמגיעות במגוון גדלים: קילו, 500 גרם ו-250 גרם.

תערובת פולים מספר 8 בקלייה יחסית כהה מכילה 85% ערביקה מדרום ומרכז אמריקה ו-15% רובוסטה מדרום-מזרח אסיה, וטעמיה מאוזנים, דגניים ובהירים יחסית. תערובת מספר 10 בקלייה כהה מכילה 65% ערביקה מדרום ומרכז אמריקה ו-35% רובוסטה מדרום-מזרח אסיה, והיא יותר עוצמתית, אגוזית ושוקולדית. תערובת מספר 14 מיועדת לחובבי הקפה המריר במיוחד, עם 60% רובוסטה בקלייה כהה מאוד.

סדרת התערובות החדשה למעשה מרחיבה וממתגת מחדש את פולי הקפה של עלית לצריכה ביתית, שהושקו לראשונה לפני כשנה וחצי. אחד מהשדרוגים במיתוג מחדש של הפולים הוא תאריך הקלייה שמופיע על כל שקית.

במסגרת האירוע, קפה עלית לקחו חסות על הגעתן של שתי מדעניות קפה מברזיל – יצרנית הקפה הגדולה בעולם – ד"ר ורוניקה בלכיאור, שמתמחה בכימיה שמאחורי קליית קפה וד"ר פביאנה קרבליו, שמתמחה בסנסוריקה של קפה, כלומר חוקרת איך גורמים שונים בחוויית הקפה, כמו צבעים וצלילים, משפיעים על תפיסת הטעם והריח של הקפה מבחינה קוגניטיבית, נוירולוגית וכימית. מי שסייעה להבאת המדעניות מברזיל היא נועה ברגר, סוציולוגית שחוקרת את מהפכת האיכות של הקפה בברזיל ובצרפת. במהלך הערב הועברו הרצאות של שתי המדעניות וגם של איילת אופק, מנהלת התחום הסנסורי בקפה עלית.

מימין: ד"ר ורוניקה בלכיור, מנכ"ל שטראוס קפה אלעד קומיסר, ד"ר פביאנה קרבליו, שף יוסי שטרית. צילום: אילנית רוטהולץ-כהן
מימין: ד"ר ורוניקה בלכיור, מנכ"ל שטראוס קפה אלעד קומיסר, ד"ר פביאנה קרבליו, שף יוסי שטרית. צילום: אילנית רוטהולץ-כהן
קפסולות אספרסו עלית. צילום: אילנית רוטהולץ-כהן
קפסולות אספרסו עלית. צילום: אילנית רוטהולץ-כהן

באירוע נכחו גם אלעד קומיסר, מנכ"ל שטראוס קפה ישראל; עופרי שבו, מנהל השיווק של קפה עלית; אביב אלוש, פרזנטור קפה טורקי עלית; יוסי שטרית, פרזנטור הקפסולות של קפה עלית, ובכירים נוספים מקפה עלית.

שקיות קפה טורקי עלית. צילום: אילנית רוטהולץ-כהן
צילום: אילנית רוטהולץ-כהן
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף פולי קפה קפה עלית שטראוס

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים