מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

מגזין שותים | 19 בנובמבר 2025, 17:42
איטלקי שותה אספרסו. צילום: Bazzara

בטרייסטה, "בירת האספרסו האיטלקי", ניחוח הקפה מרחף באוויר כמו הבטחה להנאה יומיומית. כבר יותר משלוש מאות שנה שעיירת החוף הזו שומרת על מסורת של קפה שאין דומה לה באיטליה: צומת מסחר אסטרטגי בשרשרת אספקת הקפה העולמית, ביתם של בתי קפה ספרותיים ותיקים שבהם בילו סופרים כמו איטלו זבבו וג'יימס ג'ויס, והיום גם בית גידול לבתי קלייה איכותיים. בתוך הסביבה הזו, בתחילת שנות ה-60, דיוניסיו בָּזָרָה החליט להקים את בית הקלייה הארטיזנלי הנושא את שמו – וליצור מותג שמביא את האלגנטיות והמיומנות של טרייסטה לכל העולם.

חברת Bazzara, שנוסדה ב-1966, הפכה מאז לחברה שמאמינה בעשיית טוב לציבור וצמחה ממעבדה משפחתית למותג בינלאומי עם פעילות ביותר מ-25 מדינות. הודות לתפוצה גם לעולם המוסדי, גם אונליין וגם לחנויות קמעונאיות, Bazzara שואפת להביא את "תוצרת איטליה" לכל מקום, ולהפוך את הרגע היומיומי של שתיית קפה לחוויה של יוקרה נגישה.

מגזין פורבס איטליה כלל את Bazzara ברשימת "100 המצוינות של עולם האוכל והמשקאות האיטלקי", ובשנים האחרונות הפך השם Bazzara למזוהה עם איכות, תרבות ואסתטיקה מוקפדת. סדרות היוקרה של המותג – Dodicigrancru, Panarabica ו-Rarity – זכו במעמד "Selection Coffee" בטקסי Luxury Food&Beverage Quality Awards בשנים 2023, 2024 ו-2025, בהתאמה.

מומחי הקלייה של Bazzara בוחרים רק את הזנים הטובים ביותר, וקולים אותם באיטיות ובכמויות קטנות כדי להעצים את הארומות והמורכבות שלהם. החל מתערובות מאוזנות ועד חד-זניים נדירים במיוחד, כל קפה של Bazzara מספר סיפור של תשוקה ארטיזנלית ומרדף מתמשך אחר מצוינות. הקפה זמין כפולי קפה, קפה טחון, וכן כמנות אישיות בקפסולות ופודים. בין סוגי הקפה האיקוניים:

  • Dodicigrancru: מסע סביב העולם בכוס אחת, שבו שנים-עשר זני ערביקה מן המשובחים בעולם מתמזגים להרמוניה שאי אפשר לשחזר;
  • Panarabica: סדרה של שלוש תערובות שמשקפת את הטעמים האותנטיים של שלוש יבשות הקפה: אמריקה, אפריקה ואסיה;
  • Rarity: קולקציה שמאחדת שלושה אייקונים נדירים ויוקרתיים מעולם הקפה: פנמה גיישה – קפה מעודן ומשיי, עם גוף קל שמזכיר תה; נפאל הימלאיה – הרמוניה טהורה של ארומות וטעמים שמשקפים את הטרואר הבתולי שבו צמח; ג'מייקה בלו מאונטיין – מפורסם בזכות החוויה החושית הייחודית שהוא מעניק ובגלל שהוא משונע בחביות עץ, כמו רום.

לצידם נמצאת גם סדרת התערובות האיטלקיות, שמפרשת מחדש את טעמי האזורים השונים של איטליה על-ידי איזון בין ערביקה לרובוסטה; סדרת החד-זניים, שמדגישה את הניואנסים הארומטיים של כל טרואר, כמו ביין; ולצדן גם סדרות אורגני ו-סחר הוגן עבור מי שמחפש מצוינות לצד אחריות סביבתית וחברתית. עוד מידע על החברה באתר של Bazzara האיטלקית.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
איטליה בתי קלייה תוכן שיווקי

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים