מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

הוד אסולין | 24 בנובמבר 2025, 13:07

חידושים קטנים ומפתיעים מתמקמים לצד הקלאסיקות במדפים: דוריטוס בטעם חדש, מסטיק פריך, גבינת שמנת טבעונית ומילקי בשילוב מיוחד לאוהבי הממולדה

מילקי ממולדה - עם קרם בטעם תות, מוס שוקולד וקצפת. צילום: סטודיו שטראוס

מה שהצעירים החליטו: דוריטוס בטעם שום עם טוויסט

לראשונה, מותג דוריטוס של שטראוס השיק חטיף שפותח בשיתוף עם קהל היעד – קבוצה מגוונת של 13 צעירים בני דור ה-Z, שלקחו חלק בקבלת ההחלטות מהרעיון והטעם ועד בחירת השם. הצעירים החליטו על דוריטוס בטעם שום "עם טוויסט", שיהיה זמין רק בישראל. מטעימה לא ברור מה הטוויסט, אבל מדובר בטעם שומי טעים, עדין יחסית לטעמים העזים של דוריטוסים אחרים (היי חמוץ-חריף אהבת ליבנו).

דוריטוס שום עם טוויסט החדש ממשיך מגמה שהופיעה לאחרונה גם במוצרים אחרים של שטראוס, כמו סדרת טעמיX החדשה -בטעמי פופקורן מקורמל עם קורנפלקס וקרם קרמל מלוח, ובייגלה עם עוגיות וניל וקרם אגוזים – שפותחה יחד עם צעירים ובני נוער.

דוריטוס בטעם שום עם טוויסט - זה מה שהצעירים החליטו. צילום: סטודיו שטראוס
דוריטוס בטעם שום עם טוויסט – זה מה שהצעירים החליטו. צילום: סטודיו שטראוס

מילקי TRIO חדש: עם מוס שוקולד וקרם תות של ממולדה

מותג המעדנים מילקי מרחיב את סדרת TRIO עם טעם חדש: מילקי בטעם ממולדה – שילוב בין מילקי לשוקולד פרה. המעדן מגיע בשלוש שכבות: קרם תות שאתם מכירים מהשוקולד במילוי תות, מעליו מוס שוקולד טעים והקצפת האייקונית של מילקי. המילקי TRIO בטעם ממולדה מגיע אחרי טעם שוקולד וקפה, טעם שוקולטה-מרשמלו, וטעם קרמל מלוח ושוקולד בלונדי.

סימפוניה Cow Free: גבינת שמנת ללא חלב

שטראוס הרחיבה את קטגוריית Cow Free החדשה, שמבוססת על טכנולוגיית התססה מיוחדת. הסדרה הושקה עם תחליף החלב (או יותר נכון "משקה על בסיס BLG שאינו מן החי", אם תרצו) – הראשון בארץ, שהקדים בכמה שבועות את המוצר הדומה של גד ו-Remilk. לסדרה הצטרפה גם גבינת שמנת ללא חלב (או "ממרח על בסיס חלבון BLG שאינו מן החי, בסגנון גבינת שמנת") סימפוניה 15%. הגבינה מיוצרת עם חלבון BLG שמקורו בתא של פטרייה, אך זהה בהרכבו לחלבון המצוי בחלב פרה. החומר והטכנולוגיה מאפשרים ליצור מוצר טבעוני, ללא לקטוז וללא רכיבים מן החי, ומועשר בסידן. המוצר אינו מתאים לאלרגיים לחלבוני חלב.

סימפוניה Cow Free גבינת שמנת 15% ללא חלב. צילום: סטודיו שטראוס
סימפוניה Cow Free "גבינת שמנת" 15% ללא חלב. צילום: סטודיו שטראוס
  • שוקולד במילוי מוס בטעם אספרסו, ושוקולד במילוי שוקולד: חדשים על המדף
  • גבינת שום קונפי, שוקולד לבן וקונפיטורה בלחיצה: חדש על המדף

MUST קראנצ': מסטיק חדש במרקם פריך וטעמים פירותיים

עלית משיקה סדרת מסטיקים חדשה בשם MUST קראנצ', שמציעה חוויית לעיסה מעט שונה ממה שמוכר בקטגוריה: מסטיק בצורת "פוף" שמנמן עם מעטפת פריכה, טעמי פירות וארומה חזקה במיוחד שמרחפת למרחוק. שני הטעמים הראשונים הם תות ואפרסק -מהטעמים הפופולריים ביותר אצל צרכני מסטיקים בישראל.  המסטיקים ללא תוספת סוכר, כמובן.

מסטיק מאסט קרנצ' - בטעמי תות ואפרסק. צילום: סטודיו שטראוס
מסטיק מאסט קרנצ' – בטעמי תות ואפרסק. צילום: סטודיו שטראוס
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף שוקולד שטראוס תחליפי חלב

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים