מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

איך מכינים פופקורן בסיר בקלות

הוד אסולין | 5 באוגוסט 2018, 16:13
איך מכינים פופקורן בסיר - מתכון. צילום: שותים
איך מכינים פופקורן בסיר - מתכון. צילום: שותים

פופקורן בסיר

אין ליווי יותר טוב לצפייה בסרט מאשר פופקורן. ובירה. אם אתם הולכים לראות סרט בקולנוע תתכוננו להיפרד מהון קטן עבור התענוג, אבל אם אתם רואים את הסרט בנטפליקס על הספה, תדעו שלהכין פופקורן בסיר זה הרבה יותר קל ממה שזה אולי נשמע. זה גם הרבה יותר זול מפופקורן בשקית למיקרוגל, יוצא יותר פריך והרבה הרבה יותר בריא, כי אתם שולטים על כמות השמן והמלח. החיסרון היחיד של הכנה בסיר הוא שזה לוקח יותר זמן, אבל זה לגמרי שווה את זה.
כמה מנות 3 מנות
כמה זמן 25 minutes mins
כמה קל קל מאוד

מה צריך:  

  • גרגירי תירס לפופקורן כוס
  • שמן - (אפשר שמן זית) 2 כפות

מה לעשות: 

  • יוצקים את השמן לתחתית הסיר
  • מפזרים את גרגירי התירס בתחתית הסיר בשכבה אחידה
  • מכסים את הסיר, ומדליקים על אש גבוהה מאוד
  • ממתינים כמה דקות עד שהפופקורן יתחילו להתפצפץ
  • מנערים את הסיר מדי פעם מצד לצד כדי ליישר את הגרגירים ולשטח אותם על תחתית הסיר
  • כשהפצפוצים מתחילים להאט ולהתרחש בהפרשים של 2-3 שניות אחד מהשנים, מורידים את הסיר מהאש
  • בשלב זה אפשר להוסיף מלח ולערבב

סרטון הכנה:

מה עוד צריך לדעת:

  • אפשר להוסיף תיבול על גרגירי התירס לפני הדלקת האש. רעיונות לתיבול: פפריקה, זעתר, פלפל שחור
  • אל תוסיפו מלח על התירס לפני הבישול - הגרגירים של המלח גדולים מדי ולא ייתפסו על הפופקורן. אם רוצים להוסיף מלח לפני הבישול צריך לכתוש ולטחון את המלח לאבקה דקה
איך יצא? שתפו את המתכון בפייסבוק
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
מתכונים פופקורן

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

קפה של בוקר עם אֵלְ-לַמָה: בקצה הג'ונגל על שפת הים

קפה של בוקר עם אֵלְ-לַמָה: בקצה הג'ונגל על שפת הים

מה חושבים בעלי בתי קפה על לקוחות שיושבים עם לפטופ? "תזמינו, זה עסק שצריך להתקיים"

מה חושבים בעלי בתי קפה על לקוחות שיושבים עם לפטופ? "תזמינו, זה עסק שצריך להתקיים"

בין מסורת לפוליטיקה, יש בקולומביה ילדים שכבר שותים קפה ספיישלטי

בין מסורת לפוליטיקה, יש בקולומביה ילדים שכבר שותים קפה ספיישלטי

מבוורלי הילס לשוק הכרמל: מה באמת חסר לקפה בלוס אנג'לס?

מבוורלי הילס לשוק הכרמל: מה באמת חסר לקפה בלוס אנג'לס?

לכל מי שפספסו, ככה נראתה חגיגה אמיתית של קפה

לכל מי שפספסו, ככה נראתה חגיגה אמיתית של קפה

מבריסטה ביתי למאסטר קפה: 5 שדרוגים לחוויית הקפה היומית שלך

מבריסטה ביתי למאסטר קפה: 5 שדרוגים לחוויית הקפה היומית שלך

הופמן מתרחב: מה קורה כשלבר היין השכונתי נכנס קפה ישראלי בניחוח איטלקי

הופמן מתרחב: מה קורה כשלבר היין השכונתי נכנס קפה ישראלי בניחוח איטלקי

פסטיבל הקפה שהביא את הפריפריה לתל אביב וחיבר בין ספיישלטי, שוקולד ואומנות משדה הקרב

פסטיבל הקפה שהביא את הפריפריה לתל אביב וחיבר בין ספיישלטי, שוקולד ואומנות משדה הקרב

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים