שטראוס מוסיפה שני טעמי שוקולד ממולא מוס לסדרת ספלנדיד, כולל גרסה במילוי בטעם אספרסו. לצד זאת, החברה מרחיבה את קו המוצרים ללא גלוטן וכשרים לפסח, כולל טבלת ממולדה חדשה, טעמי פרה נוספים ואפיפיות פרווה – כמענה לצרכים תזונתיים מגוונים ולקראת החג

ממתקי עלית מבית שטראוס מוסיפים שני מוצרים חדשים לסדרת הפרימיום של מותג ספלנדיד: טבלת שוקולד חלב עם 36% מוצקי קקאו במילוי מוס בטעם אספרסו, וטבלת שוקולד מריר עם 62% מוצקי קקאו במילוי מוס שוקולד. זאת בהמשך לספלנדיד חלב מקורמל שהושק בפברואר האחרון.
מבט ברשימת הרכיבים מראה כי המוס בטעם אספרסו אינו מכיל קפה, אך עושה שימוש בחומרי טעם וריח שמעניקים לשוקולד ניחוח קפה עדין. מדובר בטעם מאוזן שמעדן את המרירות של האספרסו לטובת מתיקות רכה, ומתאים למי שמעדיפים רק נגיעה של קפה. הטעם השני, שוקולד מריר עם מוס שוקולד, מכוון לחובבי שוקולד עם אחוז קקאו גבוה, כשמרקם המוס מוסיף לו רובד נוסף.

במקביל, שטראוס ממשיכה להרחיב את היצע מוצרי השוקולד שלה ללא גלוטן – כולם כשרים לפסח – ומציעה לראשונה גם גרסה נטולת גלוטן של טבלת השוקולד ממולדה. מוצרים נוספים שנכנסים לקטגוריה כוללים טבלאות שוקולד פרה במילויים כמו קרם חלב וקרם נוגט, טבלאות בלונדי, אצבעות שוקולד חלב, שוקולד ספלנדיד, אפיפיות (בפלות) פרווה בטעמי אגוזים ושוקולד, ועוד.
לפי החברה, המוצרים מיוצרים בתהליך נפרד שמיועד להבטיח היעדר גלוטן, תוך עמידה בתקני הכשרות לפסח כמובן.

מאיה שניידר, מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים בעלית, מוסיפה: "אנחנו מתרגשים להרחיב את ההיצע שלנו לקהילת הצליאק ולכל מי שמחפש ליהנות משוקולד איכותי ללא גלוטן. הסדרה החדשה משקפת את המחויבות שלנו להנגיש את המוצרים האהובים של עלית לכלל הצרכנים, תוך שמירה על חוויית טעם בלתי מתפשרת. זהו צעד משמעותי שמאפשר ליותר אנשים ליהנות מהמגוון העשיר של השוקולדים והחטיפים שלנו, במיוחד בתקופת חג הפסח. כחלק מהמאמץ שלנו להבטיח את האיכות והכשרות, המפעל עובר הכשרה מיוחדת לקראת פסח, וקווי הייצור פועלים על פי תקנים קפדניים כדי להבטיח מוצרים כשרים לפסח וללא גלוטן".