מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

שוקולד במילוי מוס בטעם אספרסו, ושוקולד במילוי שוקולד: חדשים על המדף

הוד אסולין | 8 באפריל 2025, 23:07

שטראוס מוסיפה שני טעמי שוקולד ממולא מוס לסדרת ספלנדיד, כולל גרסה במילוי בטעם אספרסו. לצד זאת, החברה מרחיבה את קו המוצרים ללא גלוטן וכשרים לפסח, כולל טבלת ממולדה חדשה, טעמי פרה נוספים ואפיפיות פרווה – כמענה לצרכים תזונתיים מגוונים ולקראת החג

שוקולד ממולא במוס בטעם אספרסו

ממתקי עלית מבית שטראוס מוסיפים שני מוצרים חדשים לסדרת הפרימיום של מותג ספלנדיד: טבלת שוקולד חלב עם 36% מוצקי קקאו במילוי מוס בטעם אספרסו, וטבלת שוקולד מריר עם 62% מוצקי קקאו במילוי מוס שוקולד. זאת בהמשך לספלנדיד חלב מקורמל שהושק בפברואר האחרון.

>> בואו לטעום את הזוכים בתחרות "הקפה הטוב בישראל" לשנת 2025

מבט ברשימת הרכיבים מראה כי המוס בטעם אספרסו אינו מכיל קפה, אך עושה שימוש בחומרי טעם וריח שמעניקים לשוקולד ניחוח קפה עדין. מדובר בטעם מאוזן שמעדן את המרירות של האספרסו לטובת מתיקות רכה, ומתאים למי שמעדיפים רק נגיעה של קפה. הטעם השני, שוקולד מריר עם מוס שוקולד, מכוון לחובבי שוקולד עם אחוז קקאו גבוה, כשמרקם המוס מוסיף לו רובד נוסף.

ספלנדיד ממולא במוס - שוקולד חלב במילוי בטעם אספרסו, ושוקולד מריר במילוי שוקולד מריר. צילום: סטודיו שטראוס
ספלנדיד ממולא במוס – שוקולד חלב במילוי בטעם אספרסו, ושוקולד מריר במילוי שוקולד מריר. צילום: סטודיו שטראוס

במקביל, שטראוס ממשיכה להרחיב את היצע מוצרי השוקולד שלה ללא גלוטן – כולם כשרים לפסח – ומציעה לראשונה גם גרסה נטולת גלוטן של טבלת השוקולד ממולדה. מוצרים נוספים שנכנסים לקטגוריה כוללים טבלאות שוקולד פרה במילויים כמו קרם חלב וקרם נוגט, טבלאות בלונדי, אצבעות שוקולד חלב, שוקולד ספלנדיד, אפיפיות (בפלות) פרווה בטעמי אגוזים ושוקולד, ועוד.

לפי החברה, המוצרים מיוצרים בתהליך נפרד שמיועד להבטיח היעדר גלוטן, תוך עמידה בתקני הכשרות לפסח כמובן.

מגירת הממתקים של עלית - ללא גלוטן וכשר לפסח. צילום: סטודיו שטראוס
מגירת הממתקים של עלית – ללא גלוטן וכשר לפסח. צילום: סטודיו שטראוס

מאיה שניידר, מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים בעלית, מוסיפה: "אנחנו מתרגשים להרחיב את ההיצע שלנו לקהילת הצליאק ולכל מי שמחפש ליהנות משוקולד איכותי ללא גלוטן. הסדרה החדשה משקפת את המחויבות שלנו להנגיש את המוצרים האהובים של עלית לכלל הצרכנים, תוך שמירה על חוויית טעם בלתי מתפשרת. זהו צעד משמעותי שמאפשר ליותר אנשים ליהנות מהמגוון העשיר של השוקולדים והחטיפים שלנו, במיוחד בתקופת חג הפסח. כחלק מהמאמץ שלנו להבטיח את האיכות והכשרות, המפעל עובר הכשרה מיוחדת לקראת פסח, וקווי הייצור פועלים על פי תקנים קפדניים כדי להבטיח מוצרים כשרים לפסח וללא גלוטן".

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חג חדש על המדף קפה עלית שוקולד שטראוס

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים