שוקולד מקורמל, מילקי עם תוספת צבעונית ושוקולדית שחוזר בעקבות הביקוש, והשילוב שהפתיע לטובה: שוקולד ולימון • חדשים של שטראוס על המדף

ספלנדיד חלב מקורמל: הרחבה לקו הפרימיום
עלית מרחיב את סדרת ספלנדיד, סדרת השוקולד פרימיום, עם שוקולד חלב מקורמל. לא מדובר בשוקולד בטעם או במילוי קרמל, אלא בשוקולד חלב שעובר תהליך קירמול שמוסיף טעמי קרמל ממש עדינים, לצד נגיעות אגוזיות קלות ברקע. השוקולד המקורמל החדש טעים ועדין, עם 36% קקאו, שממשיך את קו הפרימיום של ספלנדיד – שמציע גם טעמים מרירים עם אחוזי קקאו גבוהים, כמו 70%, 85% ו-90%, לצד וריאציות בטעמי תפוז, קפה ופירות יער.

מילקי טופ עדשים: חזרה בעקבות דרישת הקהל
מותג המעדנים מילקי מבית שטראוס מחזיר למדפים את מילקי טופ עדשים. המילקי הקלאסי שאתם מכירים, עם תוספת עדשים צבעוניות קטנות שאפשר להוסיף על הקצפת. לדברי שטראוס, המהלך מגיע בעקבות פניות צרכנים שביקשו להחזיר את המעדן, שנחשב לאחד האהובים בסדרה. העדשים השוקולדיות מתוקות מאוד, מה שטיפה מעמעם את המתיקות של המילקי, אבל חובבי שוקולד אדוקים יאהבו.

- מילקי בזוקה, אלפרו טורטית, דנונה מולטי עם תפוח: שילובים חדשים במקרר
- לא-חלב שיבולת שועל חדש, קרם קפה עם קצפת, וקפה בטעם אגוזים: חדשות הקפה
פרה קראנצ' בטעם שוקולד לבן וקרם לימון: חמוץ-מתוק ומפתיע
עוד חדש מהשוקולדים של עלית – טעם חדש לסדרת פרה קראנצ', הסדרה של השוקולד עם הביסקוויט – שילוב של שוקולד לבן, שוקולד חלב, ביסקוויט פריך וקרם בטעם לימון. השילוב בין המתיקות של השוקולד הלבן לבין החמיצות-מתקתקות המרעננת של קרם הלימון יוצר חוויית טעם מפתיעה ומאוזנת. המהדורה המוגבלת מתכתבת עם מגמות עולמיות בתחום הקולינריה, שבהן טעמי הדרים מקבלים מקום מרכזי. ולא, זו לא סטייה כמו שוקולד-תפוז.
