מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

קפה וחדשנות: מומחי הקפה הבולטים בעולם יתכנסו לוועידת מומחי הקפה בטרייסטה, שתארח Bazzara

מגזין שותים | 22 בנובמבר 2023, 17:34
ועידת מומחי הקפה בטרייסטה 2019. צילום: Bazzara

ועידת מומחי הקפה בטרייסטה היא אירוע שמארגנת חברת Bazzara, בית קלייה משפחתי שממוקם בעיר טרייסטה, במטרה לקדם פעילויות נטוורקינג וליצור כלים חדשים ותוכניות להפצת תרבות של קפה איכותי באמצעות ניתוח העתיד של תחום הקפה. בוועידה ייערכו דיונים ושיחות בין המומחים המובילים את תעשיית הקפה האיטלקית והבינלאומית.

מאז הכינוס הראשון בשנת 2014, הוועידה נערכת כל שנתיים באחת מערי הקפה הסמליות: טרייסטה, שההיסטוריה שלה עשירה בתרבות, מסורות ותעשיית קפה בולטת – ולכן טרייסטה נחשבת ל"עיר הקפה איטלקית". האירוע, יומיים של הרצאות ודיונים, ייערך בחללים היפהפיים של מלון Savoia Excelsior Palace, שיאפשר לדוברים ולאורחים ליהנות מהקסם של עיר הגבול הזו, שהיא צומת של אנשים ושל תרבויות.

ועידת המומחים בטרייסטה נולדה מצורך עמוק ליצור מרחב והזדמנויות לגורמים בתעשייה לדבר על ההווה ועל העתיד של הקפה. לכן, הוועידה מביאה למקום אחד את הבכירים ביותר בתעשיית הקפה באיטליה ובעולם כדי לייצר שיח ולהתגבר על אתגרי העתיד. הכול נובע מאחת המטרות הבולטות של האחים פרנקו בזרה, נשיא החברה, ומאורו בזרה המנכ"ל: להציע ולקדם פעילויות וחיבורים שמאחדים את עולם הקפה, מהבנה שאיחוד כוחות הוא הכרחי כדי להשיג הצלחה משותפת.

בעקבות הקורונה, הוועידה של שנת 2021 הפכה לספר אקסקלוסיבי, CoffeExperts, שכתבו האחים מרקו בזרה, Q Grader ומנהל האקדמיה של בזרה, ואנדראה בזרה, מנהל המכירות של החברה. אבל בגלל שבזרה מאמינה בשיתוף התרבות "תוצרת איטליה", שכוללת את הטקסיות של האספרסו, השנה יתכנסו מומחי הקפה סביב שולחן עגול. חלק מהמשתתפים יתמקדו בשיח סביב העתיד של הקפה, חדשנות וקיימות ב נושא בסיסי בעולם שלא מפסיק להתפתח.

אספרסו של Bazzara האיטלקית. צילום: באדיבות Bazzara
מארחת את הוועידה – Bazzara. צילום: באדיבות החברה

"קפה העתיד: סביב חדשנות וקיימות" תהיה הכותרת של וועידת מומחי הקפה בשנת 2023; היום הראשון של הוועידה יוקדש לסדנאות, וביום השני דמויות בכירות יעבירו הרצאות על התרבות, החדשנות והדיגיטליזציה בעולם הקפה. תעשייה 5.0, שימוש בבלוקצ'יין בשרשרת האספקה של הקפה, כלכלה מעגלית והמלחמה בשינויי האקלים יהיו הנושאים החמים בתוכנייה. לא רק איטליה תרוויח מהאירוע, כי הוועידה השישית, ממש כמו קודמותיה, תשודר בלייב באנגלית ובאיטלקית באתר ובערוצי המדיה החברתית של שותפי המדיה, כולל כאן אצלנו במגזין שותים, כדי שמקצועני וחובבי קפה מרחבי העולם יוכלו לצפות וליהנות. קליק לשידור החי של הוועידה, שיתחיל ב-25 בנובמבר בשעה 15:30 (שעון ישראל).

ועידת מקצועני הקפה בטרייסטה 2023 הולכת להיות מעניינת, בהתחשב בהצלחה של האירוע המקדים שנערך באוקטובר – בהשתתפות שמו גדולים כמו מסימו רנדה, נשיא Caffè Borbone, מיקלה קנונה ואדוארדו קוּקוֹ, מנהל המותג הגלובלי ומנהל המותג המקומי של Lavazza, ג'וספּה ביפי, מנהל ארגונים דיגיטליים בחברת סימנס, לואיג'י מורלו, נשיא המכון לאספרסו איטלקי (IEI), ועוד רבים. בציפייה לבשורות גדולות וטובות, דוברים רבים אישרו את הגעתם לאירוע שייערך עוד מעט, ב-25-26 בנובמבר. ביניהם ניתן לציין את הנוכחות והתמיכה של קבוצת לוואצה, קבוצת סימונלי, סימנס, BWT, בריטה, Accenture והקואליציה למזון איטי, רשימה חלקית.

המטרות המרכזיות של ועידת מומחי הקפה בטרייסטה הן לדון בסוגיות שניצבות בפני תעשיית ההקפה האיטלקית, לחקור את החידושים בתעשיית הקפה המקומית והבינלאומית, ומעל הכול, למצוא את דרכי הפעולה הטובות ביותר כדי להתמודד עם האתגרים שניצבים בפני כלל התעשייה, ולפיכך גם להילחם בפיצולים והפילוג שמשפיעים על הגורמים בתעשייה.

היום הכול סובב סביב "קיימות", נושא שנמצא במוקד המחקר והפיתוח של חברות שמסתכלות קדימה ורוצות להביא חדשנות במטרה לייצר יתרון תחרותי, ובו בזמן משפרות את האקוסיסטם שבתוכו הן פועלות, ובכך מבטיחות את הבסיס לראייה קדימה לעתיד בביטחון וברוגע. השנה, ההרצאות של בכירים בחברות המובילות בתעשייה יאפשרו לנו להסתכל על עתיד הקפה – עתיד שמאופיין בהרגלים דיגיטליים ובתשומת לב לערכים חדשים לצד ערכים אבודים.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
איטליה אירועים שותים בעולם

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים