מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

נספרסו משיקה קולקציית קפסולות לעונת החגים בשת"פ עם המעצבת הקולומביאנית ג'והאנה אורטיז

הוד אסולין | 28 בנובמבר 2021, 19:14
קולקציית קפסולות נספרסו עונת החגים 2021 בשיתפ עם ג'והאנה אורטיז. צילום: יח"צ חו"ל

Nespresso משיקה בימים אלה קולקציית קפסולות חדשה למכונות Original ו-Vertuo, במהדורה מוגבלת לעונת החגים, בעיצובה של המעצבת הקולומביאנית ג'והאנה אורטיז. בכך ממשיכה נספרסו את סדרת שיתופי הפעולה שלה עם אושיות אופנה ומעצבים בינלאומיים, אחרי השת"פ עם קיארה פראני בקיץ 2021.

>> בואו לטעום את הזוכים בתחרות "הקפה הטוב בישראל" לשנת 2025

ההשראה של ג'והאנה אורטיז לקולקציה החדשה מגיעה מהיער, שמהווה סביבה פורה ואיכותית לגידול קפה. "עבורי, עיצוב וטבע הולכים יד ביד ולכן שיתוף הפעולה הזה קרץ לי באופן אישי. גם לקפה הקולומביאני יש מקום מיוחד בלב שלי", מספרת אורטיז, "כשעיצבתי את הקולקציה הזו, הרעיון היה ללכוד את היופי של היער, לכן שילבתי בעיצובים מוטיבים עשירים של סבך-יער וגוונים אדמתיים כהים".

קפסולות נספרסו Vertuo עיצוב ג'והאנה אורטיז. צילום: יח"צ חו"ל
מוטיבים של יער. צילום: יח"צ

קולקציית החגים של נספרסו מכילה 3 תערובות בקפסולות שתואמות למכונות Vertuo (29.5 ש"ח לשרוול) ולמכונות Original (25.5 ש"ח לשרוול):

תערובת Forest Black מורכבת רק מפולי ערביקה שצמחו בצילם של צמחים אחרים בקולומביה ובמקורות נוספים בדרום אמריקה. שיטת גידול זו מגינה על צמח הקפה מקרני השמש ויוצרת אזור גידול קריר יחסית, בו פרי הקפה מבשיל לאט יותר מהרגיל, מה שמעניק לפולי הקפה טעמים עשירים. הפולים של תערובת בלאק פורסט עוברים קלייה חצויה, כלומר כחצי מהפולים נקלים בקלייה בהירה יחסית והחצי השני בקלייה יותר כהה. מתקבל קפה עשיר עם טעמים עדינים עם גוף בינוני ומרירות וחמיצות נמוכות.

שתי התערובות הנוספות הן תערובות בתוספת חומרי טעם וריח – אחת בטעם שקדים ואחת בטעם פאי פירות יער – ואת שתיהן נספרסו ממליצה לשתות בתוספת חלב. התערובת בטעם שקדים מורכבת מפולי ערביקה מקולומביה ומברזיל, קלויים בקלייה חצויה, בתוספת עדינה של חומרי טעם וריח בטעם וריח של שקדים. התערובת בטעם פאי פירות יער מורכבת מפולים מאמריקה הלטינית ומאפריקה, עם תוספת טעם בולט ומתקתק יותר של פירות יער ומאפים, עם עקיצה קלה של מרירות.

מכונת קפה של נספרסו עם קפסולות בעיצוב ג'והאנה אורטיז. צילום: יח"צ חו"ל
צילום: יח"צ

שלוש התערובות מגיעות למכונות Vertuo בקפסולות בגודל מאג (230 מ"ל), והקפסולות ל-Original מומלצות להכנה כאספרסו (40 מ"ל).

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף נספרסו קפסולות קפה

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

בית הקפה הזמני הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

בית הקפה הזמני הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים