אם אתם אוהבים לפלפל את הקפוצ'ינו שלכם ולהוסיף לו נגיעה של טעם, יש מצב שתתחברו לסדרת הקפסולות שנספרסו משיקה לקראת הקיץ: שמונה קפסולות חדשות – ארבע ל-Original וארבע ל-Vertuo – בטעמי שוקולד, אגוזי לוז, וניל וקרמל.
הקפסולות החדשות, מסדרת Barista Creations, מתאימות בעיקר לשתייה עם חלב. יפית מנטין, סמנכ"לית השיווק של נספרסו ישראל, מוסרת כי "סדרת תערובות הבריסטה מבטאת את החדשנות, המומחיות והתחכום של קפה נספרסו, אשר באה לידי ביטוי בפיתוחים יוצאי דופן של תערובות מדויקות, המותאמות לכוס הקפה של הבוקר".
הקפסולות שמותאמות למכונות ורטו – בטעמי שוקולד עשיר, וניל קלאסי, טופי קרמל וממרח אגוזי לוז – מורכבות מתערובות של פולי ערביקה ממרכז אמריקה ומאפריקה ותמציות טעם טבעיות, ונועדו להכנת קפה בגודל מאג (230 מ"ל). טיפ: תמזגו שלוק וחצי חלב לכוס לפני הקפה, ככה הוא מתערבב טוב יותר ומקבלים מרקם קטיפתי יותר.
- קפה שמקדם נשים באפריקה, קולקציה חדשה בהשראה איטלקית, וקפסולות בטעמים | חדשות הקפסולה
- קפסולות או לא להיות: איך קפסולות הקפה השתלטו על העולם, ומה צפוי בעתיד?
הקפסולות למכונות אוריג'ינל – בטעמי שוקולד אלגנטי, וניל מתקתק, קרמל קטיפתי ופרלינה אגוזי לוז – מורכבות מתערובות של פולי ערביקה מאמריקה הלטינית בתוספת תמציות טעם טבעיות, ומומלצות להכנה כלונגו (110 מ"ל) או בתוספת חלב. קפסולת הפרלינה החדשה כבר הפכה לבסט סלר באתר נספרסו.
בנוסף, נספרסו משיקה קולקציה חדשה של ספלי "בריסטה" יפים ואלגנטיים, בשלושה גדלים: קטן (185 מ"ל), בינוני (270 מ"ל), גדול (385 מ"ל).