לרגל חודש הקלייה הישראלית, מגזין שותים חובר לבית הקלייה שוק קפה בירושלים – ואליכם, הקוראים והעוקבים שלנו – כדי ליצור תערובת קפה חדשה בחוכמת ההמונים. בואו להחליט מה יהיה הטעם של התערובת:
בשבועות אלה אנחנו מציינים את חודש הקלייה הישראלית, חודש שבו התכנים שלנו במגזין וברשתות החברתיות עוסקים בעיקר בקפה של בתי קלייה כחול-לבן, כדי לקדם ולתמוך בתעשייה הישראלית ובתוצרת מקומית. לקראת סוף החודש החלטנו לקום מהספה ולעבור מדיבורים למעשים: אנחנו הולכים להרכיב תערובת קפה חדשה יחד איתכם, הקוראים והעוקבים של מגזין שותים.
בואו להשתתף בהרכבת תערובת הקפה הראשונה שנוצרת בחוכמת ההמונים – את כל ההחלטות לגבי התערובת החדשה נקבל יחד עם קוראי המגזין והעוקבים ברשתות החברתיות: למשל מה יהיה סגנון התערובת, האם תהיה בה רובוסטה או רק ערביקה, האם הקלייה תהיה כהה או בהירה, אילו פולים ייכנסו לתערובת, אולי אפילו איך היא תיקרא. אחר כך תוכלו לשתות קפה מתערובת שאתם יצרתם!
לטובת ההרכבה והקלייה של התערובת החדשה חברנו לברק לב-רן מבית הקלייה שוק קפה במחנה יהודה בירושלים: בית קלייה עם יותר מ-20 שנות ניסיון שקולה אינספור בלנדים מעולים מכל הסוגים, ומחזיק בשיא המדליות מתחרויות "הקפה הטוב" – אנחנו יודעים שעם ברק התערובת שלנו, ושלכם, תהיה בידיים טובות.
ככה תשפיעו על התערובת:
במהלך השבוע הקרוב נעלה לעמודים של מגזין שותים ברשתות החברתיות – פייסבוק, אינסטגרם, טוויטר וטלגרם, לעקוב עכשיו ולא לפספס – סקרים ושאלות לגבי החלטות שצריך לקבל בנוגע לתערובת החדשה, כל יום שאלה חדשה. אנחנו מזמינים אתכם להצביע ולהגיב את דעתכם, אפשר ביותר מפלטפורמה אחת. בסופו של התהליך כל התשובות והתגובות ישוקללו, ולפיהן נרכיב תערובת חדשה שתיכנס למכונת הקלייה של שוק קפה בירושלים.
בואו לקבוע עכשיו את התשובה לשאלה הראשונה והכי חשובה: האם תרצו תערובת לאספרסו או תערובת לקפה פילטר?
הגיבו, הצביעו והשפיעו עכשיו: באינסטגרם, בפייסבוק, בטוויטר, ובטלגרם – עוד כמה ימים כבר תוכלו לטעום את התערובת שהרכבתם, ואולי תזכו בשקית פולים מתנה:
אז מה דעתכם, תרצו תערובת שמיועדת לאספרסו או לפילטר? אולי גם וגם?
— מגזין שותים (@shotimmagazine) November 26, 2023