לפני כשנה הושק לראשונה מיסטר זלצר – סודה אלכוהולית, יש שיקראו לה הארד סודה או הארד זלצר – בשלושה טעמים פירותיים: ליים קרימינלי, תפוז מדמם ומנגו צ'יל • כעת הוא משיק טעם חדש לקיץ
ההארד זלצר הישראלית הראשונה, מבית מבשלת בירה מלכה, מגיעה כעת גם בטעם חדש: אבטיח מטפטף. כמו הטעמים האחרים בסדרה, האבטיח מגיע דל קלוריות – רק 31 לפחית של 250 מ"ל – ועם ממתיק סוויטאנגו (אריתריטול וסטיביה) במקום סוכר.
הקטגוריה החדשה של הסודה המחוזקת יכולה בקלות להחליף את הבירה של אחר הצהריים, והיא מתאימה גם לקחת לחוף כי היא מגיעה בפחיות, שאפשר גם למחזר.
"זה חלון לעתיד וקלאסיקה של פעם. קריאת תיגר לבלוטות הטעם", מבטיח אדון זלצר על טעם האבטיח החדש. הוא קצת פחות מריר משלושת הטעמים האחרים בסדרה. על הלשון, אתם שותים סודה תמימה מוגזת עדין בטעם של בטעם אבטיח. בראש, תרגישו יפה את 4.4 אחוזי האלכוהול שבאים משום מקום. מומלץ למזוג על קוביות של קרח, או קוביות בולגרית.
- יאסו: 3 יינות לבנים מיוון נחתו על המדפים, במיוחד לחום של אוגוסט
- לחיי יצירת שיח קפה: למה אירוע טעימות של קפה זוכה פרסים העלה לי חיוך
עם הטעם החדש המותג של מיסטר זלצר עבר גם למיתוג חדש, שעליו אחראים אסף לביא וגלעד דרור מבירה מלכה יחד עם ברוקן פינגאז, קולקטיב האמנות החיפאי שציוריו מתנוססים על קירות מבנים ובתוך גלריות ברחבי העולם, שיצרו את מיסטר זלצר ואת השפה המיתוגית שלו.