מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אלכוהול

מתכון לקוקטייל מוחיטו בגרסה קלה להכנה

הוד אסולין | 25 ביולי 2018, 00:43
קוקטייל מוחיטו קלאסי בכוס לואו-בול
קוקטייל מוחיטו קלאסי בכוס לואו-בול

קוקטייל מוחיטו

מוחיטו הוא קוקטייל קלאסי שהגיע מקובה, והוא מוכר רשמית על-ידי איגוד הברמנים הבינלאומי. הגרסה הרשמית של המתכון מעט מסובכת (לגרוס את הקרח, סוכר חום, לכתוש את המרכיבים, בלגן), אז רקחנו מתכון פשוט שכל אחד עם שתי ידיים שמאליות יכול להכין בקלות בלי צורך באביזרים מיוחדים.
כמה מנות 1 כוס
כמה זמן 2 minutes mins
כמה קל הכי קל בארץ

מה צריך:  

  • סוכר 1 כפית
  • מיץ ליים סחוט - (25 מ"ל) 1 מנה
  • ליים 2 פרוסות
  • רום לבן - (40-50 מ"ל) 2 מנות
  • עלי נענע 10-15
  • קוביות קרח כוס
  • סודה

כוס הגשה

  • כוס היי-בול

מה לעשות: 

  • מוסיפים את הסוכר לכוס היי-בול, וממיסים אותו עם מעט מים רותחים
  • מוסיפים לכוס את עלי הנענע, ומנערים מעט את הכוס כדי שכל העלים יירטבו
  • מוסיפים שתי פרוסות ליים
  • ממלאים את הכוס בקרח
  • מוסיפים לכוס מיץ ליים ורום
  • סוגרים עם סודה
  • מגישים עם קשית, אפשר לקשט עם גבעול נענע

מה עוד צריך לדעת:

  • אם אין ליים אפשר להשתמש בלימון, עדיין עובד מצוין (ע"ע מתכון למוחיטו בגרסה ישראלית)
  • במקום סודה אפשר להשתמש בספרייט, אבל אז כדאי לוותר על הסוכר, שלא יהיה מתוק מדי
  • שימו לב שכדאי מאוד להשתמש ברום לבן ולא ברום מתובל, כדי לשמור על הטעם הקלאסי של הליים והנענע
איך יצא? שתפו את המתכון בפייסבוק
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
קוקטיילים רום

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים