מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אלכוהול

מתכון לקוקטייל מוחיטו בגרסה קלה להכנה

הוד אסולין | 25 ביולי 2018, 00:43
קוקטייל מוחיטו קלאסי בכוס לואו-בול
קוקטייל מוחיטו קלאסי בכוס לואו-בול

קוקטייל מוחיטו

מוחיטו הוא קוקטייל קלאסי שהגיע מקובה, והוא מוכר רשמית על-ידי איגוד הברמנים הבינלאומי. הגרסה הרשמית של המתכון מעט מסובכת (לגרוס את הקרח, סוכר חום, לכתוש את המרכיבים, בלגן), אז רקחנו מתכון פשוט שכל אחד עם שתי ידיים שמאליות יכול להכין בקלות בלי צורך באביזרים מיוחדים.
כמה מנות 1 כוס
כמה זמן 2 minutes mins
כמה קל הכי קל בארץ

מה צריך:  

  • סוכר 1 כפית
  • מיץ ליים סחוט - (25 מ"ל) 1 מנה
  • ליים 2 פרוסות
  • רום לבן - (40-50 מ"ל) 2 מנות
  • עלי נענע 10-15
  • קוביות קרח כוס
  • סודה

כוס הגשה

  • כוס היי-בול

מה לעשות: 

  • מוסיפים את הסוכר לכוס היי-בול, וממיסים אותו עם מעט מים רותחים
  • מוסיפים לכוס את עלי הנענע, ומנערים מעט את הכוס כדי שכל העלים יירטבו
  • מוסיפים שתי פרוסות ליים
  • ממלאים את הכוס בקרח
  • מוסיפים לכוס מיץ ליים ורום
  • סוגרים עם סודה
  • מגישים עם קשית, אפשר לקשט עם גבעול נענע

מה עוד צריך לדעת:

  • אם אין ליים אפשר להשתמש בלימון, עדיין עובד מצוין (ע"ע מתכון למוחיטו בגרסה ישראלית)
  • במקום סודה אפשר להשתמש בספרייט, אבל אז כדאי לוותר על הסוכר, שלא יהיה מתוק מדי
  • שימו לב שכדאי מאוד להשתמש ברום לבן ולא ברום מתובל, כדי לשמור על הטעם הקלאסי של הליים והנענע
איך יצא? שתפו את המתכון בפייסבוק
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
קוקטיילים רום

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

בית הקפה הזמני הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

בית הקפה הזמני הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים