מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אלכוהול

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

הוד אסולין | 27 באוגוסט 2025, 11:50
כוס בירה. צילום: Magda Ehlers

דיזנגוף סנטר אמנם ראה כבר לא מעט ירידים קולינריים לאורך השנים, כולל פסטיבל "חגיגה של קפה" הראשון של מגזין שותים שנערך ממש לא מזמן, אבל בסוף השבוע הזה (חמישי ושישי) הוא יפתח לראשונה את שעריו לפסטיבל בירה קולינרי חדש. את האירוע מובילים אנשי חביתוש, שכבר מזמן הפכו לשם מוכר בסצנת הבירה המקומית, והוא צפוי לארח מבשלות מישראל ומחו"ל עם עשרות ברזי בירה שונים.

בימים חמישי ושישי הקרובים (28 ו-29 באוגוסט) תוכלו לבחור בין טעימות ממגוון רחב של סגנונות – לאגרים קלאסיים, IPA רעננים, סטאוטים כהים ואולי גם כמה הפתעות עונתיות. לצד הבירות, שוק האוכל של המפורסם של הסנטר יציע מנות שונות ללוות את הבירה – החל מנשנושים קטנים ועד מנות מבושלות.

הקונספט פשוט: רוכשים כרטיסייה עם קופוני טעימות, עוברים בין הדוכנים, וממלאים את הכוס שוב ושוב בסגנונות שונים. תוכלו לשתות במקום או לרכוש הביתה מארזים ובקבוקים של המבשלות השונות. הפסטיבל ייערך יומיים: ביום חמישי בין השעות 16:00 ל־22:00, וביום שישי בין 10:00 ל-16:00. הכניסה מגיל 18 ומעלה, כמובן.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
אירועים בירה

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מילקי ממולדה-תות, דוריטוס שום לצעירים וגבינת שמנת ללא חלב: חדש על המדף

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

מטחנה חדשה של KinGrinder, פופ-אפים בבתי קפה ומבצעי בלאק פריידיי: חדשות הקפה

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

כוס תרמית מתנה וקפה ב-10 ש"ח, באחד האזורים היקרים בתל אביב

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

Bazzara: היוקרה של הקפה האיטלקי נולדה בטרייסטה

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

קפה מאוריציו הקים מפעל קלייה חדש: "בעקבות המלחמה הבנתי שחשוב לעבוד מול עסקים כחול-לבן"

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

אִיקִיגָאי בקפה: איך עבודה בבית קפה עוזרת לנו למצוא משמעות

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

בית קפה חדש, מטחנת קפה חדשה וחלב חדש: חדשות הקפה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

אהבה בינלאומית על הבר, עם מִיה

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

לא רק טריוּת: 5 סיבות לבחור דווקא קפה של בתי קלייה מקומיים

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

הודו בדרום תל אביב (בקטע טוב): 4t Cafe מביא קפה ספיישלטי למבצר

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

"העתקנו את המתכון מהפרה": האם 'החלב החדש' של מחלבות גד ו-Remilk עובר את מבחן הטעם?

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

Roasters Summit 2025: קהילת קולי הקפה הישראלית התכנסה לערב של חדשנות, השראה וקסקרה

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

קפה בעיבוד טבעי, שטוף, דבש או אנאירובי? כך תחלטו אותם נכון

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים