בזמן שה"סופה" כרמל מבוששת לבוא, יקבי כרמל דווקא לא ממתינים ומשחררים את היינות המבעבעים שלהם לקראת חגיגות השנה החדשה, הסילבסטר או הנובי גוד – איך שתבחרו לקרוא לזה.
כבכל סוף שנה, יקבי כרמל משיקים בצירים חדשים לכמה יינות מתוקים מבעבעים מהסדרות השונות של היקב, והשנה מציגים את בצירי 2021 של מוסקטו מסדרת Buzz ומוסקטו מסדרת Private Collection המעט יותר יוקרתית. "בכל שנה אנו עדים לעלייה בשוק המבעבעים בחודש דצמבר, שהופך להיות הסגמנט השני בגודלו בקטגוריית היינות", מסביר רן אסא, מנהל השיווק של יקבי כרמל, "ואנחנו צופים שהמגמה הזו תלך ותגבר. כמו בכל שנה, גם הפעם חשוב לנו לתת מענה לכלל הצרכנים בכלל ולדור המילניום בפרט, המחפשים יינות מבעבעים, טעימים, ארומטיים ואיכותיים ובמחירים נגישים".
פרייבט קולקשן מוסקטו 2021 הוא יין לבן רענן ומבעבע קלות, מענבי מוסקט אלכסנדרוני שנבצרו בהבשלה מלאה. עבר תסיסה בתוך מכל לחץ מנירוסטה (שיטת Charmat) לקבלת יין ארומטי עם 5.5% אלכוהול. ליין גוף בינוני ומתיקות מאוזנת עם ארומה של פירות טרופיים וחבושים אפויים, מחיר מומלץ: 40 ש"ח. באזז מוסקטו 2021 הוא יין קליל עם 6% אלכוהול, מבעבע קלות ובעל מתיקות גבוהה יותר אך מאוזנת. מופק מענבי מוסקט שנבצרו מכרמים נבחרים ברחבי הארץ, מחיר מומלץ: 30 ש"ח.
לרגל חגיגות השנה האזרחית החדשה, גם המותג האיטלקי Giacobazzi, בייבוא ושיווק של יקבי כרמל, משיק מהדורה מיוחדת של למברוסקו לבן מבעבע חצי-יבש, בבקבוקים כסופים חגיגיים ומנצנצים, באווירת חגיגות השנה החדשה. העיצוב החגיגי של הבקבוק ממשיך את מסורת הבקבוקים המעוצבים בחגיגיות של Giacobazzi, אחרי הבקבוקים בצבעי כחול-לבן שהושקו לכבוד יום העצמאות ה-73.
הלמברוסקו מיוצר בשיטת Charmat מענבי למברוסקו ומונטה-ריקו, מציע 9.5 אחוזי אלכוהול ובעבוע רציני יותר מהמוסקטו. הכי מתאים להגיש קר, בכוס שמפניה מוארכת לקראת הספירה לאחור לשנה החדשה.
להשיג את כולם ברשתות השיווק ובחנויות היין.