מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

טעמנו את יולו קצפת החדש, ואיך נאמר, לא נוגעים בשוקולד

הוד אסולין | 25 במרץ 2019, 21:30
YOLO קצפת החדש בשלושה טעמים

תנובה השיקה בימים האחרונים סדרה חדשה של מעדני YOLO עם קצפת, במטרה מוצהרת להתחרות במילקי הישן והטוב של שטראוס. קשה היה לפספס את ההשקה הגרנדיוזית של מעדני הקצפת החדשים, עם הפרסומות בטלוויזיה, בשלטי חוצות וברשתות החברתיות. גם תכניות האקטואליה ואתרי החדשות דנו רבות בהשפעה של מעדני יולו קצפת על השוק שבשליטת שטראוס.

מעדני יולו מסדרת הקצפת מגיעים בשלושה טעמים – שוקולד חלב עם 42 אחוז מוצקי קקאו, שוקולד מריר עם 70 אחוז מוצקי קקאו, ושוקולד לבן מקורמל עם 36 אחוז מוצקי קקאו בשם בלונד. היולו החדש אמנם אמור להתחרות ראש בראש עם מילקי, אבל הוא הולך לכיוון יוקרתי יותר, ומעדן בודד אכן עולה כ-35% יותר ממעדן מילקי בודד ברשתות השיווק (3.9 ש"ח ליולו קצפת לעומת 2.9 למילקי).

אז איך YOLO קצפת החדש?

קנינו וטעמנו את שלושת הטעמים החדשים, ואנחנו חייבים להודות שאנחנו מסכימים עם השוקולטייר הראשי של יולו מהפרסומת – עדיף לא לגעת בשוקולד. השוקולד בתחתית הוא השוקולד הקרמי והעשיר שאנחנו מכירים ואוהבים ממעדני יולו הרגילים. אבל החידוש פה הוא כמובן הקצפת, וכשטועמים אותה לראשונה קשה שלא להשוות אותה לקצפת של מילקי.

הקצפת של YOLO ממעוף הציפור
הקצפת של YOLO ממעוף הציפור

הקצפת של יולו לטעמנו פחות מוצלחת – המרקם שלה יותר דחוס ומתפורר לעומת הקצפת האוורירית של מילקי, והטעם יותר מתוק שלא לצורך. יולו הקצפת החדש בסך הכול טעים, אבל אנחנו מעדיפים את מעדני יולו שוקולד הרגילים. כאמור, לא נוגעים בשוקולד.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
ביקורת מוצרים חדש על המדף קינוחים

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים