מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

טעמנו את יולו קצפת החדש, ואיך נאמר, לא נוגעים בשוקולד

הוד אסולין | 25 במרץ 2019, 21:30
YOLO קצפת החדש בשלושה טעמים

תנובה השיקה בימים האחרונים סדרה חדשה של מעדני YOLO עם קצפת, במטרה מוצהרת להתחרות במילקי הישן והטוב של שטראוס. קשה היה לפספס את ההשקה הגרנדיוזית של מעדני הקצפת החדשים, עם הפרסומות בטלוויזיה, בשלטי חוצות וברשתות החברתיות. גם תכניות האקטואליה ואתרי החדשות דנו רבות בהשפעה של מעדני יולו קצפת על השוק שבשליטת שטראוס.

>> בואו לטעום את הזוכים בתחרות "הקפה הטוב בישראל" לשנת 2025

מעדני יולו מסדרת הקצפת מגיעים בשלושה טעמים – שוקולד חלב עם 42 אחוז מוצקי קקאו, שוקולד מריר עם 70 אחוז מוצקי קקאו, ושוקולד לבן מקורמל עם 36 אחוז מוצקי קקאו בשם בלונד. היולו החדש אמנם אמור להתחרות ראש בראש עם מילקי, אבל הוא הולך לכיוון יוקרתי יותר, ומעדן בודד אכן עולה כ-35% יותר ממעדן מילקי בודד ברשתות השיווק (3.9 ש"ח ליולו קצפת לעומת 2.9 למילקי).

אז איך YOLO קצפת החדש?

קנינו וטעמנו את שלושת הטעמים החדשים, ואנחנו חייבים להודות שאנחנו מסכימים עם השוקולטייר הראשי של יולו מהפרסומת – עדיף לא לגעת בשוקולד. השוקולד בתחתית הוא השוקולד הקרמי והעשיר שאנחנו מכירים ואוהבים ממעדני יולו הרגילים. אבל החידוש פה הוא כמובן הקצפת, וכשטועמים אותה לראשונה קשה שלא להשוות אותה לקצפת של מילקי.

הקצפת של YOLO ממעוף הציפור
הקצפת של YOLO ממעוף הציפור

הקצפת של יולו לטעמנו פחות מוצלחת – המרקם שלה יותר דחוס ומתפורר לעומת הקצפת האוורירית של מילקי, והטעם יותר מתוק שלא לצורך. יולו הקצפת החדש בסך הכול טעים, אבל אנחנו מעדיפים את מעדני יולו שוקולד הרגילים. כאמור, לא נוגעים בשוקולד.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
ביקורת מוצרים חדש על המדף קינוחים

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

קפה של בוקר עם אֵלְ-לַמָה: בקצה הג'ונגל על שפת הים

קפה של בוקר עם אֵלְ-לַמָה: בקצה הג'ונגל על שפת הים

מה חושבים בעלי בתי קפה על לקוחות שיושבים עם לפטופ? "תזמינו, זה עסק שצריך להתקיים"

מה חושבים בעלי בתי קפה על לקוחות שיושבים עם לפטופ? "תזמינו, זה עסק שצריך להתקיים"

בין מסורת לפוליטיקה, יש בקולומביה ילדים שכבר שותים קפה ספיישלטי

בין מסורת לפוליטיקה, יש בקולומביה ילדים שכבר שותים קפה ספיישלטי

מבוורלי הילס לשוק הכרמל: מה באמת חסר לקפה בלוס אנג'לס?

מבוורלי הילס לשוק הכרמל: מה באמת חסר לקפה בלוס אנג'לס?

לכל מי שפספסו, ככה נראתה חגיגה אמיתית של קפה

לכל מי שפספסו, ככה נראתה חגיגה אמיתית של קפה

מבריסטה ביתי למאסטר קפה: 5 שדרוגים לחוויית הקפה היומית שלך

מבריסטה ביתי למאסטר קפה: 5 שדרוגים לחוויית הקפה היומית שלך

הופמן מתרחב: מה קורה כשלבר היין השכונתי נכנס קפה ישראלי בניחוח איטלקי

הופמן מתרחב: מה קורה כשלבר היין השכונתי נכנס קפה ישראלי בניחוח איטלקי

פסטיבל הקפה שהביא את הפריפריה לתל אביב וחיבר בין ספיישלטי, שוקולד ואומנות משדה הקרב

פסטיבל הקפה שהביא את הפריפריה לתל אביב וחיבר בין ספיישלטי, שוקולד ואומנות משדה הקרב

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים