
שבועות הוא חג הגבינות ומוצרי החלב, ומותגי המזון מתאימים את עצמם לקראת החג ומשיקים מוצרים חדשים. אז אם כבר התארגנתם על יין מתאים לארוחת החג, תראו מה אסם השיקו לקראת שבועות:
רטבים חדשים לפסטה ולזניה
חג שבועות הוא חגיגה קולינרית לאוהבי הפסטה והלזניה. לקראת החג אסם משיקה שלושה רטבים חדשים לפסטה בסדרת רוטבי Perfecto: רוטב פונגי (בצל מקורמל ופטריות), רוטב פסטו בזיליקום, ורוטב פסטו מלנזנה (חצילים ועגבניות מיובשות) שמתאים במיוחד ללזניה. כל הרטבים פרווה, שגם טבעונים יוכלו ליהנות בארוחת החג.
נטע אוזן, מנהלת הפעילות הקולינרית באסם-נסטלה, מוסרת: " קטגוריית רוטבי הפסטה מגלגלת כיום 83 מיליון ש"ח בשנה, כאשר רוב הרטבים הקיימים היום בקטגוריה הם רטבים מבוססי עגבניות, ולכן לרוב מדפי רוטבי הפסטה צבועים באדום. כעת אסם-נסטלה בצעד מרגש משיקה רטבים חדשים, עשירים בטעם ובצבע שיוכלו להפוך את שולחן חג השבועות לחגיגי יותר, צבעוני יותר ומרגש יותר. אנו בטוחים שהצרכנים יאהבו את הרטבים ואת מגוון האפשרויות הנוספות שנפתחות דרכם, ויכינו מנות קולינריות ומרשימות לשולחן חג שמח וחגיגי".

- טירמיסו חדש בשוק הכרמל יטיס אתכם לקָמפּוֹ די פיוֹרי ברומא
- "20% מהצרכנים שותים בקיץ": שני משקאות קפה קר חדשים בפחית
אינסטנט פודינג בטעמים חדשים
אין שבועות בלי עוגת גבינה כזו או אחרת, ואם נמאס לכם מהטעמים הקלאסיים ותרצו לגוון את הגבינה, אסם השיקה אינסטנט פודינג בשני טעמים חדשים – קרמל מלוח ועוגת גבינה בנגיעות לימון.
בהמשך לטרנד המתוק חמוץ שכובש את העולם כעת, פודינג בטעם עוגת גבינה בנגיעות לימון יעניק לעוגת הגבינה הקלאסית טאץ' מעניין, גם בציפוי וגם בתוך מלית הגבינה עצמה, והקרמל המלוח פונה ישירות לחובבי הטרנד המתוק-מלוח. הטעמים החדשים מצטרפים לשאר טעמי האינסטנט פודינג של אסם, ביניהם: פודינג וניל, פודינג וניל צרפתי, פודינג שוקולד, פודינג ריבת חלב ופודינג שוקולד מריר בלגי.

אוקסנה מרום, מנהלת הפעילות של החטיבה הקולינרית באסם-נסטלה: "כבכל שנה גם השנה, לקראת חג השבועות אסם משיקה מוצרים טרנדים וקולינריים ליצירת שולחן חג טעים ולא שגרתי. פודינג בטעם קרמל מלוח ופודינג בטעם עוגת גבינה בנגיעות לימון הושקו כדי לתת לצרכנים מענה הולם לעוגות חדשות ומרגשות, בהכנה קלה ובטעם מדהים. הטעמים האהובים יוסיפו ריגוש ויופי לשולחנות החג של הצרכנים לחג שמח טעים וקולינרי".