מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

שוקולד, שוקולד ועוד שוקולד: חדשים על המדף, והשילוב שהפתיע (לימון. שוקולד עם לימון)

הוד אסולין | 20 בפברואר 2025, 03:58

שוקולד מקורמל, מילקי עם תוספת צבעונית ושוקולדית שחוזר בעקבות הביקוש, והשילוב שהפתיע לטובה: שוקולד ולימון • חדשים של שטראוס על המדף

שוקולד עם לימון: השילוב שהפתיע. אילוסטרציה

ספלנדיד חלב מקורמל: הרחבה לקו הפרימיום

עלית מרחיב את סדרת ספלנדיד, סדרת השוקולד פרימיום, עם שוקולד חלב מקורמל. לא מדובר בשוקולד בטעם או במילוי קרמל, אלא בשוקולד חלב שעובר תהליך קירמול שמוסיף טעמי קרמל ממש עדינים, לצד נגיעות אגוזיות קלות ברקע. השוקולד המקורמל החדש טעים ועדין, עם 36% קקאו, שממשיך את קו הפרימיום של ספלנדיד – שמציע גם טעמים מרירים עם אחוזי קקאו גבוהים, כמו 70%, 85% ו-90%, לצד וריאציות בטעמי תפוז, קפה ופירות יער.

ספלנדיד חלב מקורמל, 36% קקאו של עלית. צילום: סטודיו שטראוס
ספלנדיד חלב מקורמל, 36% קקאו. צילום: סטודיו שטראוס

מילקי טופ עדשים: חזרה בעקבות דרישת הקהל

מותג המעדנים מילקי מבית שטראוס מחזיר למדפים את מילקי טופ עדשים. המילקי הקלאסי שאתם מכירים, עם תוספת עדשים צבעוניות קטנות שאפשר להוסיף על הקצפת. לדברי שטראוס, המהלך מגיע בעקבות פניות צרכנים שביקשו להחזיר את המעדן, שנחשב לאחד האהובים בסדרה. העדשים השוקולדיות מתוקות מאוד, מה שטיפה מעמעם את המתיקות של המילקי, אבל חובבי שוקולד אדוקים יאהבו.

מילקי טופ עדשים. צילום: סטודיו שטראוס
מילקי טופ עדשים – מתוק. צילום: סטודיו שטראוס
  • מילקי בזוקה, אלפרו טורטית, דנונה מולטי עם תפוח: שילובים חדשים במקרר
  • לא-חלב שיבולת שועל חדש, קרם קפה עם קצפת, וקפה בטעם אגוזים: חדשות הקפה

פרה קראנצ' בטעם שוקולד לבן וקרם לימון: חמוץ-מתוק ומפתיע

עוד חדש מהשוקולדים של עלית – טעם חדש לסדרת פרה קראנצ', הסדרה של השוקולד עם הביסקוויט – שילוב של שוקולד לבן, שוקולד חלב, ביסקוויט פריך וקרם בטעם לימון. השילוב בין המתיקות של השוקולד הלבן לבין החמיצות-מתקתקות המרעננת של קרם הלימון יוצר חוויית טעם מפתיעה ומאוזנת. המהדורה המוגבלת מתכתבת עם מגמות עולמיות בתחום הקולינריה, שבהן טעמי הדרים מקבלים מקום מרכזי. ולא, זו לא סטייה כמו שוקולד-תפוז.

שוקולד פרה קראנצ' עם קרם לימון. צילום: סטודיו שטראוס
שוקולד פרה קראנצ' עם קרם לימון – השילוב הטעים שהפתיע לטובה. צילום: סטודיו שטראוס
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף קפה עלית שוקולד שטראוס

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים