מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

שוקולד, שוקולד ועוד שוקולד: חדשים על המדף, והשילוב שהפתיע (לימון. שוקולד עם לימון)

הוד אסולין | 20 בפברואר 2025, 03:58

שוקולד מקורמל, מילקי עם תוספת צבעונית ושוקולדית שחוזר בעקבות הביקוש, והשילוב שהפתיע לטובה: שוקולד ולימון • חדשים של שטראוס על המדף

שוקולד עם לימון: השילוב שהפתיע. אילוסטרציה

ספלנדיד חלב מקורמל: הרחבה לקו הפרימיום

עלית מרחיב את סדרת ספלנדיד, סדרת השוקולד פרימיום, עם שוקולד חלב מקורמל. לא מדובר בשוקולד בטעם או במילוי קרמל, אלא בשוקולד חלב שעובר תהליך קירמול שמוסיף טעמי קרמל ממש עדינים, לצד נגיעות אגוזיות קלות ברקע. השוקולד המקורמל החדש טעים ועדין, עם 36% קקאו, שממשיך את קו הפרימיום של ספלנדיד – שמציע גם טעמים מרירים עם אחוזי קקאו גבוהים, כמו 70%, 85% ו-90%, לצד וריאציות בטעמי תפוז, קפה ופירות יער.

ספלנדיד חלב מקורמל, 36% קקאו של עלית. צילום: סטודיו שטראוס
ספלנדיד חלב מקורמל, 36% קקאו. צילום: סטודיו שטראוס

מילקי טופ עדשים: חזרה בעקבות דרישת הקהל

מותג המעדנים מילקי מבית שטראוס מחזיר למדפים את מילקי טופ עדשים. המילקי הקלאסי שאתם מכירים, עם תוספת עדשים צבעוניות קטנות שאפשר להוסיף על הקצפת. לדברי שטראוס, המהלך מגיע בעקבות פניות צרכנים שביקשו להחזיר את המעדן, שנחשב לאחד האהובים בסדרה. העדשים השוקולדיות מתוקות מאוד, מה שטיפה מעמעם את המתיקות של המילקי, אבל חובבי שוקולד אדוקים יאהבו.

מילקי טופ עדשים. צילום: סטודיו שטראוס
מילקי טופ עדשים – מתוק. צילום: סטודיו שטראוס
  • מילקי בזוקה, אלפרו טורטית, דנונה מולטי עם תפוח: שילובים חדשים במקרר
  • לא-חלב שיבולת שועל חדש, קרם קפה עם קצפת, וקפה בטעם אגוזים: חדשות הקפה

פרה קראנצ' בטעם שוקולד לבן וקרם לימון: חמוץ-מתוק ומפתיע

עוד חדש מהשוקולדים של עלית – טעם חדש לסדרת פרה קראנצ', הסדרה של השוקולד עם הביסקוויט – שילוב של שוקולד לבן, שוקולד חלב, ביסקוויט פריך וקרם בטעם לימון. השילוב בין המתיקות של השוקולד הלבן לבין החמיצות-מתקתקות המרעננת של קרם הלימון יוצר חוויית טעם מפתיעה ומאוזנת. המהדורה המוגבלת מתכתבת עם מגמות עולמיות בתחום הקולינריה, שבהן טעמי הדרים מקבלים מקום מרכזי. ולא, זו לא סטייה כמו שוקולד-תפוז.

שוקולד פרה קראנצ' עם קרם לימון. צילום: סטודיו שטראוס
שוקולד פרה קראנצ' עם קרם לימון – השילוב הטעים שהפתיע לטובה. צילום: סטודיו שטראוס
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף חדשות השוקולד קפה עלית שוקולד שטראוס

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים