מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

מילקי קרמל מלוח, גבינת שמנת 16% ושוקולד לבן: חדש על המדף לקראת שבועות

הוד אסולין | 27 במאי 2024, 18:41

עלייתו של השוקולד הלבן (אחד במילוי קרם תות), גבינת שמנת חדשה ופיקנטית עם 16% שומן, ומילקי שלוש שכבות בטעם קרמל מלוח ושוקולד בלונדי • חדשים על המדף לקראת חג שבועות

שוקולד פרה ממולדה ואצבעות פסקזמן לבן. צילום: סטודיו שטראוס

מילקי קרמל מלוח

בחורף האחרון הצטרף לסדרת מילקי Trio טעם חדש, שוקולטה-מרשמלו, וכעת משיקים בשטראוס טעם נוסף – קרמל מלוח ושוקולד בלונדי. המילקי החדש כולל שכבת פודינג בטעם קרמל מלוח בתחתית, שכבת מוס אוורירי בטעם שוקולד בלונדי ומעליה הקצפת של מילקי. "מדובר בטעם התומך במגמה המתפתחת בעולם, של שילוב טעמים מנוגדים, מתוק ומלוח", מסבירים בשטראוס, "כל אחד מהטעמים – שוקולד בלונדי וקרמל מלוח, הוא טרנדי בפני עצמו, והשילוב ביניהם מדגיש האחד את השני".

>> בואו לטעום את הזוכים בתחרות "הקפה הטוב בישראל" לשנת 2025

ואיך הטעם? המלוח של הקרמל באמת קצת מלוח וטעים גם בפני עצמו, אבל הטעם הדומיננטי שלו משתלב היטב עם המתיקות של שתי השכבות שמעליו ומאזן אותה. מוצלח.

מילקי טריו קרמל מלוח ושוקולד בלונדי. צילום: סטודיו שטראוס
מילקי טריו קרמל מלוח ושוקולד בלונדי. צילומים: סטודיו שטראוס

גבינת שמנת בטעם בצל מקורמל ופלפל שחור, עם 16% שומן

גם בגזרת הגבינות משיקים בשטראוס שני חידושים לקראת חג שבועות: גבינת סימפוניה, ממרח בסגנון גבינת שמנת, שנמכרה עד היום ב-5% שומן במגוון טעמים, מציעה עכשיו גם שתי גבינות שמנת עם 16% שומן בשני טעמים חדשים: אחת בטעם טבעי, והשנייה בטעם בצל מטוגן פלפל שחור. הטבעי טבעי, בדיוק מה שאתם מצפים מגבינת שמנת, והבצל-פלפל מציעה שילוב מעניין של מתיקות מהבצל המקורמל וחריפות מורגשת של הפלפל השחור.

גבינות שמנת סימפוניה 16% שומן. צילום: סטודיו שטראוס
גבינות שמנת סימפוניה 16% שומן, טבעי ובצל מטוגן עם פלפל שחור. צילום: סטודיו שטראוס

חזרתו של השוקולד הלבן

בגזרת המתוקים, עלית משיקה שני חטיפי שוקולד חדשים עם שוקולד לבן: הראשון שוקולד פרה "ממולדה לבנה" – טבלת השוקולד הממולא בקרם בטעם תות, שמתברר שבזמן הריקול הגדול של מפעל השוקולד של עלית היה המוצר שהצרכנים הכי התגעגעו אליו, הפעם חצי שוקולד לבן וחצי שוקולד חלב; והשני אצבעות פסקזמן בטעם שוקולד לבן ושוקולד חלב במילוי ופל וקרם אגוזי לוז, שמצטרף לסדרת אצבעות השוקולד של פסקזמן שמכילה אצבעות שוקולד חלב עם מילויים בטעמי קרם אגוזי לוז, קרם חלב וקרם קרמל מלוח.

שוקולד פרה ממולדה ואצבעות פסקזמן לבן. צילום: סטודיו שטראוס
שוקולד פרה ממולדה ואצבעות פסקזמן לבן. צילום: סטודיו שטראוס
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חג שוקולד שטראוס

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

פייקאוהאלה – הקפה הכוכב מהונדורס

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

הנווד השמח ביותר בעולם: "הקפה הכי טוב בניו זילנד, אבל גם בתל אביב הקפה משובח"

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים