מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

חטיפים חדשים בטעם גבינה ראש בראש, דרום אדום ושת"פ מקסיקני | חדשות החטיפים

מגזין שותים | 5 בפברואר 2023, 00:48
דוריטוס מקסיקנה. צילום: מולי נעים

תגידו צ'יז: בעיתוי מושלם לחובבי הגבינה, הגיעו לאחרונה למדפים שני חטיפים אהובים בגרסאות חדשות בטעם גבינה (שניהם פרווה) – אפרופו של אסם ותפוצ'יפס של עלית.

לאורך השנים הושקו טעמים שונים ומגוונים של אפרופו, ביניהם צרפתי, תאילנדי, ספרדי, איטלקי, קלאסי, ים תיכוני, שוקולד, גבינה ועוד. אסם כעת מחזירה את מהדורת אפרופו בטעם גבינה, כאילו יש מי שאוכלים אפרופו בלי לטבול בגבינה בכל מקרה. האפרופו החדש-ישן, בשקיות של 50 גרם, קיבל תוספת ממש עדינה של טעם גבינה לבנה, שמשתלבת טוב עם הטעם הקלאסי. עינת מוסקוביץ', מנהלת פעילות החטיפים באסם: "טעם הגבינה משתלב באופן מושלם עם מרקם האפרופו האהוב ויוצר חוויה סנסורית שחייבים לנסות".

אפרופו בטעם גבינה. צילום: סטודיו אסם
אפרופו בטעם גבינה. צילום: סטודיו אסם

אפרופו חטיפים בטעם גבינה (ראיתם מה עשינו כאן?), חטיף חדש נוסף הוא תפוצ'יפס בטעם גבינת צ'דר של עלית. בעלית הלכו על טעם עוצמתי יותר של גבינת צ'דר צהובה, שמשתלב בדרך כלל יפה בחטיפים – הם מספרים שלפי סקר שנערך, 73% מהאנשים אוהבים את הטעם של חטיפים מלוחים עם גבינה, בדגש על צ'דר. הטעם החדש מצטרף לשורת הטעמים של החטיף כמו שמנת בצל, מלח פלפל וטבעי.

תפוצ'יפס בטעם גבינת צ'דר. צילום: סטודיו שטראוס
תפוצ'יפס בטעם גבינת צ'דר. צילום: סטודיו שטראוס
  • במבה במילוי במבה אדומה – גרסה חדשה עם ניחוח נוסטלגי
  • יום הקרואסון הבינלאומי שמח – את אלה אתם חייבים לטעום

ואם אתם רוצים לראות איך מגדלים תפוחי אדמה לייצור תפוצ'יפס, כחלק מפסטיבל דרום אדום 2023, המותג תפוצ'יפס מזמין את ציבור המבקרים לקחת חלק בסיורי משפחות בשדות תפוחי האדמה בנחל עוז, שיכללו הסבר על החקלאות בדרום, על תהליך הגידול של תפוחי האדמה, הזנים האתגרים והטכנולוגיות השונות, וכמובן מה קורה לתפוח האדמה מהרגע שנאסף עד שמגיע לשקית תפוצ'יפס. המשתתפים ייהנו מאסיף תפוחי אדמה לבית, פינות יצירה לילדים וטעימות מתפוצ'יפס – בימי שישי בתאריכים 10, 17 ו-24 בפברואר. בעלות של 10 ש"ח למשתתף, פרטים והרשמה באתר דרום אדום.

שדות תפוחי האדמה של תפוצ'יפס בדרום אדום. צילום: ליאור נורדמן
דרום אדום בשדות תפוחי האדמה של תפוצ'יפס. צילום: ליאור נורדמן

ולסיום, שיתוף פעולה מיוחד בין דוריטוס של עלית לרשת מקסיקנה. במסגרת שיתוף הפעולה, השיקו שתי מנות מיוחדות שמורכבות מחטיפי דוריטוס בטעמי גריל או חמוץ-חריף שמתפקדים כנאצ'וס, עליהן צ'ילי קון קרנה או ברבקואה (אסאדו מפורק), ובצד הסלסות של מקסיקנה: פיקו דה גאיו, איולי כוסברה, צ'ילפניו, גוואקמולה ופלפלי חלפיניו. המלצת המדור: לכו על דוריטוס גריל (הסגול) עם צ'ילי קון קרנה. המנה מוגשת בתוך שקית הדוריטוס במסעדות הרשת בישיבה, או בטייק אוויי או במשלוח הביתה לטיפול במאנץ' חריף – לכל אורך פברואר או עד גמר המלאי.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים