מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › קפה

נספרסו השיקה סדרת קפסולות חדשות לקפה קר – Barista Creations for Ice

הוד אסולין | 9 ביוני 2020, 16:32
קפה קר וסירופים עם הקפסולות החדשות של נספרסו

הקיץ כבר פה והגיע הזמן לעשות חורף-קיץ לא רק בארון הבגדים, אלא גם באזור המטבח – הרגלים שהתאימו לתקופת החורף יוחלפו בהרגלים שיותר מתאימים לחום של הקיץ הישראלי. במקום להקציף חלב לקפוצ'ינו, בחודשים הקרובים נמצא את עצמנו יותר דואגים שתמיד יהיה קרח זמין במקפיא.

לאחרונה השיקה נספרסו בישראל את 'Barista Creations for Ice', סדרה חדשה של תערובות שבאות טוב עם קרח ומתאימות להכנת משקאות קפה קר – שתי קפסולות חדשות למכונות Original ושתי קפסולות למכונות Vertuo, כולן 100% ערביקה. בנספרסו טוענים שכדי להכין קפה קר טוב, צריך תערובת עם פרופיל טעמים שיהיו טעימים יותר בקור וישתלבו יפה עם קרח.

זה לא שאי אפשר להכין מהקפסולות החדשות גם אספרסו או קפוצ'ינו (או להכין קפה קר עם קפסולות רגילות), אלא שהתערובות החדשות ימצו את מלוא הפוטנציאל שלהן ויהיו יותר טעימות בשילוב עם קרח, בזכות התאמה בין זני הקפה בתערובת לפרופיל הקלייה.

תערובת Freddo Delicato למכונות Original ותערובת Ice Leggero למכונות Vertuo הן תערובות עם טעמים עדינים ופירותיים, בזכות מקורות המוצא של הפולים (קניה וג'אווה בפרדו דליקטו, אתיופיה ופרו באייס לגרו) ובזכות הקלייה הבהירה יחסית. לעומתן, הטעמים של תערובת Freddo Intenso למכונות Original ושל Ice Forte ל-Vertuo יותר חזקים עם מרירות טיפה יותר גבוהה בזכות קלייה יחסית כהה ומוצא הפולים (פרו וג'אווה בפרדו אינטנסו, קולומביה ואינדונזיה באייס פורטה).

קפסולות קפה של Nespresso Barista Creations for Ice למכונות Original. צילום: יח"צ
Freddo Intenso ו-Freddo Delicato. צילום: יח"צ

בבוטיקים של נספרסו ובאתר, שרוול קפסולות לקפה קר למכונות Original עולה 25.5 ש"ח, ולמכונות Vertuo שרוול עולה 27.5 ש"ח.

במקביל לסדרת הקפסולות Barista Creations for Ice, השיקה נספרסו מהדורה מוגבלת של סירופים בטעמים של המותג Monin בשלושה טעמים חדשים – דומדמניות שחורות, אפרסק לבן וקרמל מלוח. את הסירופים אפשר להוסיף לקפה הקר כדי לתת לו קצת יותר עניין וטעם מיוחד, או אפילו להשתמש בקוקטיילים, מי אנחנו שנחליט. שלושה בקבוקונים (50 מ"ל כל אחד) ב-25 ש"ח.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף נספרסו קפסולות קפה

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

6 בתי קפה חדשים יחסית בתל אביב, שמגישים פולי ספיישלטי מקלייה מקומית

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים