פרסום ראשון: למגזין שותים נודע ששטראוס עובדת על כמה טעמים חדשים לסדרת פחיות הקולד ברו של Beanz. הטעמים החדשים אמורים לצאת לשוק בהמשך השנה.
קפה קולד ברו בפחית של Beanz – קפה בחליטה קרה מתערובת של פולי ערביקה שנחלטים למשך 12 שעות – הושק לפני כמעט שנה לראשונה בשלוש גרסאות: אחת ללא סוכר, אחת עם קצת סוכר, ואחת עם קצת חלב וקצת סוכר. המשקאות החדשים לא קלעו לטעם של הצרכנים וזכו למטח של ביקורת לא ממש מחמיאה. בהמשך נוסף לסדרה גם קולד ברו בתוספת חלב שיבולת שועל.
כעת הגיע למגזין שותים מידע שלפיו שטראוס בוחנת אפשרות של הוספת טעמים לסדרת הקולד ברו. לצד טעמים נוספים, טעם אחד שהחברה עובדת עליו הוא וניל, ובחברה התלבטו אם לקרוא לו קפה "בטעם וניל" או "בתוספת וניל". המשקאות החדשים מתוכננים לצאת לשוק בהמשך השנה.
שטראוס בתגובה לא אישרו ולא הכחישו את המידע, ורק מסרו שהם לא מפרסמים מידע על השקות עתידיות.