מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אלכוהול

ג'ין פרחוני חדש בשת"פ עם פרפרים ודבורים

הוד אסולין | 22 במאי 2023, 14:42
Gin Hendrick's Flora Adora. צילום: באדיבות הכרם

חדש ופרחוני: מותג הג'ין Hendrick's מסקוטלנד מוציא מדי שנה ג'ין במהדורה חדשה ומיוחדת, והשנה מהדורה אביבית במיוחד.

>> בואו לטעום את הזוכים בתחרות "הקפה הטוב בישראל" לשנת 2025

ג'ין הנדריקס Flora Adora החדש מושרה בתמציות פרחים, שמעניקים לו מתקתקות וארומות רעננות שמשתלבות עם המרירות העשבונית של הג'ין. לזלי גרייסי, המאסטר דיסטילרית של מזקקת הנדריקס, משתמשת בפרחים שגדלים בגינה הצבעונית של המזקקה הסקוטית.

גינת הפרחים של המזקקה מושכת אליה להקות של דבורים ופרפרים, שנהנים מהצוף המתוק, ועל הדרך כמובן גם מאביקים את הפרחים ותורמים לסביבה הצומחת. אחרי שהפרפרים והדבורים שתו את הצוף מהפרחים בגינה, הם נקטפים ומשמשים ליצירת תמציות ארומטיות להשריית הג'ין.

הנדריקס פלורה אדורה מכיל 43.4% אלכוהול, והוא יוסיף פרחוניות נעימה לכל קוקטייל מבוסס ג'ין – ובמיוחד ג'ין-טוניק קייצי מקושט במלפפון או גבעול נענע. מגיע בימים אלה לארץ בייבוא של חברת "הכרם", מחיר מומלץ: 194 ש"ח.

ג'ין הנדריקס פלורה אדורה עם טוניק. צילום: באדיבות הכרם
ג'ין-טוניק ומלפפון לקישוט. צילום: באדיבות הכרם

עוד תזקיק שחברת הכרם מביאה לארץ בימים אלה הוא הרום של Mount Gay מברבדוס שבאיים הקאריביים, עם שלושה תוויות חדשות של רום שמיושן בחביות בורבון מקנטאקי:

מאונט גיי Eclipse, שמשלב בין רום שזוקק זיקוק בודד ורום שזוקק בזיקוק כפול, במחיר מומלץ של 144 ש"ח; מאונט גיי Black Barrel, בלנד שמיושן בין 3 ל-7 שנים בחביות בורבון עם סיומת של שישה חודשים בחביות בורבון חרוכות, במחיר מומלץ של 176 ש"ח; ומאונט גיי XO – בלנד של רום מחביות שונות שמיושנים בין 5 ל-17 שנה בחביות בורבון ובחביות קוניאק מצרפת, מחיר מומלץ: 238  ש"ח.

רום Mount Gay XO. צילום: באדיבות הכרם
רום Mount Gay XO. צילום: באדיבות הכרם
רום Mount Gay בלאק בארל. צילום: באדיבות הכרם
Mount Gay בלאק בארל. צילום: באדיבות הכרם
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
ג'ין הכרם חדש על המדף רום

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

טעמתי כמה קפה שאפשר, וגיליתי שסצנת הספיישלטי של פראג נהדרת

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

תפוח בדבש, ראש של דג וקברנה סוביניון: יינות מומלצים לראש השנה

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

הטרנד של הקיץ: יינות שצריך לשתות עם קרח, והמותג הצרפתי שנותן תמורה גבוהה למחיר הנגיש

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

יומיים של פסטיבל בירה בדיזנגוף סנטר

קפה של בוקר עם אֵלְ-לַמָה: בקצה הג'ונגל על שפת הים

קפה של בוקר עם אֵלְ-לַמָה: בקצה הג'ונגל על שפת הים

מה חושבים בעלי בתי קפה על לקוחות שיושבים עם לפטופ? "תזמינו, זה עסק שצריך להתקיים"

מה חושבים בעלי בתי קפה על לקוחות שיושבים עם לפטופ? "תזמינו, זה עסק שצריך להתקיים"

בין מסורת לפוליטיקה, יש בקולומביה ילדים שכבר שותים קפה ספיישלטי

בין מסורת לפוליטיקה, יש בקולומביה ילדים שכבר שותים קפה ספיישלטי

מבוורלי הילס לשוק הכרמל: מה באמת חסר לקפה בלוס אנג'לס?

מבוורלי הילס לשוק הכרמל: מה באמת חסר לקפה בלוס אנג'לס?

לכל מי שפספסו, ככה נראתה חגיגה אמיתית של קפה

לכל מי שפספסו, ככה נראתה חגיגה אמיתית של קפה

מבריסטה ביתי למאסטר קפה: 5 שדרוגים לחוויית הקפה היומית שלך

מבריסטה ביתי למאסטר קפה: 5 שדרוגים לחוויית הקפה היומית שלך

הופמן מתרחב: מה קורה כשלבר היין השכונתי נכנס קפה ישראלי בניחוח איטלקי

הופמן מתרחב: מה קורה כשלבר היין השכונתי נכנס קפה ישראלי בניחוח איטלקי

פסטיבל הקפה שהביא את הפריפריה לתל אביב וחיבר בין ספיישלטי, שוקולד ואומנות משדה הקרב

פסטיבל הקפה שהביא את הפריפריה לתל אביב וחיבר בין ספיישלטי, שוקולד ואומנות משדה הקרב

בית הקפה מהסדרה "חברים" מגיע לתל אביב: חדשות הקפה לקיץ

בית הקפה מהסדרה "חברים" מגיע לתל אביב: חדשות הקפה לקיץ

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים