מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אלכוהול

מתכון למרגריטה קלאסית לפי הספר

הוד אסולין | 19 באוגוסט 2020, 17:01
קוקטייל מרגריטה קפואה בכוס מרגריטה קלאסית. צילום: Kim van Vuuren

מרגריטה היא קוקטייל קלאסי ואהוב, והעדות הכי גדולה לכך היא הכוס המיוחדת שנרקאת על שמו. בגרסה המקורית מכינים אותו מטקילה, מיץ ליים סחוט טרי וליקר קואנטרו (אבל כל טריפל-סק יכול לעבוד). המרגריטה הקלאסית זכתה להרבה שינויים, עדכונים וגרסאות – כמו מרגריטה קפואה ומרגריטה בטעמי פירות שונים. אבל בגלל שמדובר במשקה כל כך קלאסי ואלמותי, אנחנו מביאים כאן את המתכון הרשמי של איגוד הברמנים הבינלאומי – IBA. אז תכינו את ערכת המרגריטה שלכם, וקדימה:

קוקטייל מרגריטה קפואה בכוס מרגריטה קלאסית. צילום: Kim van Vuuren

מרגריטה קלאסית

אמרתם קוקטייל קלאסי עם מיץ ליים, אמרתם מרגריטה. כל כך קלאסית שקיבלה כוס מיוחדת על שמה. אפשר להפוך את הקוקטייל הקלאסי למרגריטה קפואה, כמו ברד, אם מערבבים את כל המרכיבים עם הרבה קרח בבלנדר.
כמה מנות 1
כמה זמן 1 minute min
כמה קל קל מאוד

מה צריך:  

  • טקילה 50 מ"ל
  • ליקר טריפל סק 20 מ"ל
  • מיץ ליים 15 מ"ל
  • קרח 4 קוביות

לקישוט

  • מלח
  • ליים פרוסת

כוס הגשה

  • כוס מרגריטה או כוס קוקטיילים - שהייתה במקרר

מה לעשות: 

  • מרטיבים את שפת הכוס במעט מיץ ליים
  • טובלים את שפת הכוס במלח לקישוט
  • לתוך שייקר מוסיפים קרח, טקילה, טריפל סק ומיץ ליים
  • משקשקים נמרצות כ-15 שניות
  • מסננים לכוס, ומקשטים עם פרוסת ליים

מה עוד צריך לדעת:

  • כדי להכין מרגריטה קפואה, אפשר להכניס את כל המרכיבים עם עוד קצת קרח לבלנדר, ולטחון עד ליצירת מרקם של ברד
איך יצא? שתפו את המתכון בפייסבוק
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
טקילה קוקטיילים

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 3: צפון איטליה בדרום תל אביב

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 3: צפון איטליה בדרום תל אביב

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

3-4 כוסות קפה ביום אולי יעשו אתכם צעירים יותר: מחקר חדש

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

חורף של יין: מאילת ועד בוז'ולה, דרך הנגב וקטלוג 2026

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

בית קלייה חדש בתל אביב, והשקות קפה בביג גלילות: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה, חלק 2: הגומייה למקינטה שהפכה למסע

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

88% מעדיפים כוס גדולה: מחקר חדש מגלה את הרגלי הקפה של ישראלים בחורף

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

נספרסו משיקה בוטיק חדש בביג גלילות, וקולקציית תערובות Festive חורפית

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

ערביקה מהודו, ועידת הקפה הראשונה ובית קפה שנסגר: חדשות הקפה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

הקפה שהחזיר את איטליה הביתה

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

בית הקפה Cups ביהודה הלוי נסגר – ומה יש במקומו?

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

Trieste Coffee Experts 2025: מעצבים את עתיד הקפה בטרייסטה

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

להכין קפה בלי ללכלך את השיש: התוספת החדשה למקינטה שלכם

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

קפה מנומר, וחטאים מתוקים במילאנו | אנשי הקפה בשוק

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים