מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

תפוצ'יפס גורמה: סדרת חטיפים יוקרתית חדשה, בלי אף תפוח אדמה

מגזין שותים | 25 בדצמבר 2024, 17:01
תפוצ'יפס גורמה. צילומים: סטודיו שטראוס

מותג החטיפים המלוחים המוביל בישראל, תפוצ'יפס מבית שטראוס, משיק לראשונה סדרת חטיפים יוקרתית, גורמה. הסדרה כוללת שני טעמים חדשים – חטיף בטטה וחטיף ירקות שורש, שהוא מיקס של בטטה, גזר לבן, גזר כתום וסלק.

החטיפים החדשים מיוצרים בטכנולוגיית ואקום מתקדמת, שמאפשרת לשמור על הטעם הטבעי ועל פריכות מושלמת, של ירקות שורש הידועים בערכם התזונתי ובעושר הסיבים שלהם. עם זאת, חטיפי הגורמה החדשים מיוצרים בהולנד – בניגוד לתפוצ'יפס הקלאסי שעשוי מתפוחי אדמה שגדלים בעוטף עזה, ועל זה גאוותו של המותג בפרסומות.

לדברי לירונה ספיבק, מנהלת השיווק, החדשנות והקיימות בחטיבת המלוחים של שטראוס: "קטגוריית החטיפים עוברת מהפכה בהשראת תרבות הקולינריה העולמית. מה שהחל במסעדות שף מתרחב לקטגוריית החטיפים, עם דגש על חומרי גלם איכותיים, טכנולוגיות מתקדמות וחוויות טעם שנותנות כבוד לירקות – בדיוק כפי שעשינו בסדרת תפוצ'יפס גורמה".

עם סדרת הגורמה החדשה, תפוצ'יפס ממשיך להוביל את הקטגוריה, אך הייצור בחו"ל מדגיש את האתגרים בשמירה על איזון בין חדשנות גלובלית לבין תמיכה בתעשייה מקומית.

אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדש על המדף שטראוס

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

חלום לשנה החדשה: "טעם הקפה המריר התערבב עם טעם של תקווה"

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

נחת סוגרים את בית הקפה המיתולוגי בכיכר דיזנגוף, ולאן עוברים?

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

דיצה באלנבי: "שילוב תל אביבי מושלם" של קפה בבוקר ואלכוהול בערב

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים