עם סוף העונה החמה ואחרי החגים, אסם-נסטלה מרעננת את המדפים עם שני מוצרים במילויים חדשים ומפתיעים, ועוד מוצר אחד אהוב שעושה קאמבק לדרישת הקהל.
עיגולי ערגליות במילוי אננס
בינואר האחרון הציגה אסם-נסטלה לראשונה את עיגוליות – ערגליות עגולות בגודל ביס, או עיגולי ערגליות אם תרצו. הצורה של העיגוליות אמנם שונה, והגודל שלהן הותאם לאכילה בביס אחד, אבל עדיין מדובר באותו בצק רך ונימוח של הערגליות. העיגוליות הראשונות היו במילוי תות הפופולרי, ואחרי ההצלחה שלהן מגיעות עכשיו עיגוליות חדשות במילוי אננס מתקתק.
ליאור עזרי, מנהל פעילות המאפה באסם-נסטלה, מספר: "הרעיון לעיגוליות אננס עלה מהצרכנים שדירגו את מילוי האננס כמילוי המבוקש ביותר אשר מזכיר חוויה טרופית כיפית וטעימה. הצורה החדשה של הערגליות מעניקה לצרכן חוויה חדשנית ומעניינת, הן בצורה והן בטעם, ואנו בטוחים שעיגוליות אננס יתקבלו בברכה ובהתרגשות בדומה לעיגוליות תות. אנו נמשיך להתאים את עצמנו לביקושים ולטרנדים החדשים בארץ ובעולם ולהביא לצרכן הישראלי את הבשורות הכי חדשות".
בתחילת הקיץ השיקה אסם-נסטלה את ערגליות MIX – מיקס של ערגליות תות ושוקולד באותה שקית – ושמה קץ לוויכוח מה עדיף (ברור שתות).
קרמוגית במילוי קרם בייגלה
טרנד קרם הבייגלה, שתפס תאוצה בעיקר בזכות הגלידה של גולדה, מגיע עכשיו גם למילוי של הקרמוגיות. באסם-נסטלה זיהו את הטרנד החם של שנת 2021 ואת חיבת הצרכנים לשילוב של מתוק-מלוח, ופיתחו טעם חדש לסדרת העוגיות קרמוגית: קרמוגית במילוי קרם בייגלה. שילוב מעניין בין הבצק המתוק והפריך של הקרמוגית למילוי הבייגלה המעט מלוח – טעים ולא מתוק מדי, אבל מילוי הבייגלה לא מספיק בולט לטעמנו.
המהדורה החדשה של קרמוגית בייגלה מצטרפת לטעמים הקיימים: קרמוגית בטעם שוקו, קרמוגית במילוי בטעם אגוזים, קרמוגית חלבה וקרמוגית קרמל מלוח, שהושק גם הוא לאחרונה.
ליאור עזרי: "קרמוגית היא אחת מסדרות המוצרים המצליחות בקטגוריית העוגיות. הצרכן הישראלי מתחבר לטרנדים העולמיים במיוחד בתחומי האוכל והמתוקים. השנה החולפת הראתה כי טרנד הבייגלה המלוח כבש את הישראלים וגרם להם להתאהב בטעם הקרם המשלב בין מתוק ומלוח. במבחני קונספט שקיימנו עלתה התלהבות אדירה בקרב צרכנים מהרעיון ולאחר תהליך פיתוח ממושך, אנחנו שמחים להשיק את קרמוגית בייגלה מלוח".
פתיבר קרמל חוזר
באסם-נסטלה מספרים שצרכנים רבים ביקשו להחזיר את עוגיות הפתיבר בטעם קרמל, והנה זה קורה. ליאור עזרי מספר שהם ראו עלייה בביקוש לביסקוויטי פתיבר בעקבות טרנד האפייה הביתית שהתחזק בתקופת הקורונה. "לאור בקשות חוזרות ונשנות, החלטנו להחזיר למדפים את פתיבר קרמל, אחד הטעמים האהובים ביותר של פתיבר".
לפני כשלושה חודשים אסם-נסטלה השיקה עוגיות פתיבר בצורת לבבות, לכבוד ט"ו באב.