
בתחילת הקיץ נפתח בכיכר אתרים בר-מסעדה חדש ששידרג את פניה של הכיכר – פּוֹר דוֹ סוֹל (Por Do Sol – 'שקיעה' בפורטוגזית, תכף תבינו למה) הוא מתחם בן שתי קומות בקצה המערבי של הכיכר, שצופה לים מעל בריכת גורדון והמרינה.
פור דו סול נפתח כל יום בשעה 11:00, בתפריט: קפה (נספרסו) וארוחות בוקר קלילות, כמו פרנץ' טוסט מתוק או ביצים עם בגט צלוי לצד סלט ותוספות. עוד בתפריט: מגוון מנות צמחוניות, כמו פלאפל, קרפצ'ו חציל, קישוא על הגריל ומגוון סלטים, אבל לא מקפחים את אוכלי הבשר והדגים עם מגוון אפשרויות: סביצ'ה דג, פיש אנד צ'יפס, שניצלונים, המבורגר, נקניקיות מרגז ועוד.

הבריזה שמגיעה מהים מתערבבת באוויר עם בליל השפות והמבטאים של התיירים שעלו מהחוף, רוצים לצנן את החום התל אביבי עם קוקטייל מרענן (תנסו את הסוויט מנגו), כוס יין או בירה קרה. כל מה שטוב במסעדת חוף, בלי החול שנכנס לתחתונים.
אבל השוס האמיתי מתחיל לקראת הערב. בשעה 18:00 מפסיקים להגיש מנות מתפריט הבוקר ופותחים את הקומה השנייה, שהיא בעצם גג המבנה. בגג יש בר נוסף, מקומות ישיבה ונוף משגע שמגיע עד יפו. אומרים שהשקיעות הכי יפות בסוף העולם, שר עומר אדם, אבל אנחנו אומרים שלא חייב ללכת כל כך רחוק, הגג של הפור דו סול במרכז תל אביב משקיף לעבר שקיעות שלא יביישו גם את אלבום תאילנד שלכם בפייסבוק.

