בעידן של Gen-AI, כשבינה מלאכותית יוצרת טקסטים ותמונות מאפס למאה בכמה שניות, כבר התרגלנו לקבל הכול מוכן ומיידי, אז מה הפלא שאפילו מימוזה, הקוקטייל הכי פשוט להכנה בעולם (מתכון רשמי: חצי מיץ תפוזים, חצי יין לבן מבעבע, לערבב) מקבל עכשיו גרסה מוכנה מראש בבקבוק?
בימים אלה של שיא הקיץ, חברת שקד החלה לייבא לארץ את Mimosa Opera Prima – קוקטייל מימוזה מבוקבק ומוכן לשתייה, שמוכן בדיוק לפי המתכון – מיץ תפוזים ויין לבן מבעבע מספרד.
אז פתחנו בקבוק מימוזה קר לכבוד בראנץ' קליל של תחילת אוגוסט – חליצת השעם רועשת כמו כל בקבוק יין מבעבע – מזגנו לשתי כוסות שמפניה, וטעמנו. המימוזה אופרה פרימה תפוזית, קלילה וטעימה, עם מתיקות עדינה ומאוזנת, בעבוע מדויק ו-7% אלכוהול, כמו שמימוזה צריכה להיות. אהבנו מאוד. מחיר מומלץ: בין 35 ל-39 ש"ח לבקבוק 750 מ"ל בחנויות היין.
ובכל זאת, קבלו מתכון למימוזה:
מימוזה
מה צריך:
- מיץ תפוזים טרי 75 מ"ל
- יין לבן מבעבע 75 מ"ל
מה לעשות:
- למזוג את מיץ התפוזים והיין לכוס שמפניה
- לערבב בעדינות