במבשלה הקטנה הגיבור בכרמיאל הושקה לאחרונה בירה חדשה – פלורה – בירה בסגנון סאוור (Sour) מתובלת בפירות טרופיים, המוקדשת לזכרם של נועה וגידי חיאל הי"ד, שנרצחו במסיבת הנובה ב-7 באוקטובר 2023

פלורה היא לא סתם בירה חדשה, אלא מחווה ייחודית לאחים נועה וגידי, שגדלו בעמק יזרעאל וחיו את חייהם באהבה גדולה לסביבה, למשפחה ולחברים. הסיפור והמורשת המשפחתית שעמדו במרכז חייהם, כולל המוטו המשפחתי "אין דבר כזה אי אפשר", מילותיו של סבא גדעון שנפטר בגיל צעיר, הובילו את מבשלת הגיבור להקדיש להם את הבירה הזו. המוטו, שהיה מקועקע על גופם של האחים, הפך לחלק מהתווית של הבירה ומהמסר שהיא נושאת.

פלורה של מבשלת הגיבור היא בירת חיטה חמצמצה, מתובלת בפסיפלורה, מנגו וליצ'י. הטעמים הטרופיים מאזנים את החמיצות של הבירה, ובכך מעניקים חוויית שתייה קלה ומרעננת, עם גיזוז בינוני וגוף קל.

המבשלה נוסדה על ידי ערן גרינוולד, מהנדס מכונות, שהחל לייצר בירה כתחביב בגראז' הביתי שלו. לאחר שזכה לאהדה מצד חובבי בירה מקומיים, הקים גרינוולד את מבשלת "הגיבור" והקדיש את פעילותה לערכים של קראפט, יזמות, וחיבור לקהילה. הבירות של המבשלה משלבות בין סגנונות קלאסיים לחידושים ייחודיים, עם חמישה סוגי בירה קבועים וחידושים מפתיעים ומעניינים מדי פעם, לפי העונה או כהתייחסות לאירועים שונים.
אפשר לומר שהגיבור מבשלת בירות עם אופי, שלא מתביישות לבלוט, עם איילים כשותיים ולא מתחנפים עם מרירות משמעותית. הסוגים הקבועים כוללים אייל בלגי בצבע כתום עמוק, סטאוט אירי קרמי עם גוף מלא, בירת חיטה בווארית צהבהבה ומעוננת ו-IPA חזקה (7.3% אלכוהול) ומאתגרת לגיבורים. במבשלה קיים גם מרכז מבקרים, המארח קבוצות, וביר-גארדן עם תפריט משובח שמותאם במיוחד לישיבה במקום לצד מגוון הבירות של המבשלה.