מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
  • קפה
  • אלכוהול
  • תחרות הקפה הטוב
  • חנות
  • ניוזלטר
מגזין שותים › אכלו לי שתו לי

קראנצ'י ומוגזם: ככה הדור הצעיר אוהב את השוקולד שלו

הוד אסולין | 3 בנובמבר 2025, 18:48

מותגי השוקולד של עלית מקבוצת שטראוס פותחים את הסתיו עם שלוש השקות שמחברות בין נוסטלגיה, הווה ועתידנות – מהחזרה של שוקולד ישראלי אייקוני, דרך סדרת שוקולד פרימיום חדשה ומוגזמת, ועד קטגוריית חטיפים חדשה ורועשת שפונה לצעירים • חדשות השוקולד

חטיפי טעמיX. צילום: סטודיו שטראוס

שוקולד "חייל חיילת" חוזר למדפים

עלית מחזירים את אחד ממוצרי העבר המזוהים ביותר עם תרבות השוקולד הישראלית – שוקולד "חייל חיילת". המהדורה המיוחדת חוזרת בשיתוף אגודת ידידי ארגון נכי צה"ל, במהלך שנועד לעורר מודעות ולגייס תרומות לשיקומם של פצועי ופצועות צה"ל. חלק מההכנסות יועברו לעמותה, וצרכנים יוכלו לתרום גם ישירות באמצעות קוד QR על האריזה.

השוקולד הוותיק, שנולד בשנות ה-50 ושב למהדורה נוסטלגית גם בשנת היובל למדינה, מלווה בקמפיין תוכן דיגיטלי שמקדם את הפודקאסט "גיבורים מספרים" – עם סיפורי השראה ושיקום של לוחמים ולוחמות, ביוזמת ארגון נכי צה"ל, מפעל הפיס והרשויות המקומיות בישראל.

שוקולד נוסטלגי של עלית - חייל חיילת. צילום: סטודיו שטראוס
שוקולד נוסטלגי של עלית – חייל חיילת. צילום: סטודיו שטראוס

So Much: צ'אנקי ומוגזם של שוקולד פרה

מותג שוקולד פרה של עלית משיק את סדרת "So Much" החדשה – חוויה שוקולדית עשירה ומוגזמת, שנולדה מתוך תובנה צרכנית שנבעה ממחקר אסטרטגי: בשביל חוויית שוקולד אידיאלית צריך לשלב באיזון מדויק שלושה מרקמים: קרמיוּת, צ'אנקיוּת וקראנצ'יוּת.

כל אחד מהטעמים החדשים בסדרת סו מאץ' מכיל את שלושת הגורמים האלה – שכבות קרם נדיבות, תוספות גדולות וצ’אנקיות וקראנץ’ מפתיע. הסדרה כוללת שלושה טעמים: שוקולד חלב עם קרם וניל ועוגיות שוקולד, שוקולד חלב עם קרם של החלב של הקורנפלקס, ושוקולד חלב ושוקולד בלונדי מקורמל עם קרם קרמל מלוח ובייגלה.

סדרת שוקולד פרה סו מאצ'. צילום: סטודיו שטראוס
סדרת שוקולד פרה סו מאצ'. צילום: סטודיו שטראוס

טעמיX: הדור הבא של חטיפי השוקולד, בשיתוף הדור הבא

מותג טעמי, אחד החטיפים המזוהים ביותר של עלית, מקבל טוויסט צעיר עם השקת טעמיX – סדרה חדשה שמציגה חוויית שוקולד קראנצ’ית במיוחד ועשירה בתוספים. הסדרה כוללת שני טעמים: פופקורן מקורמל עם קורנפלקס וקרם קרמל מלוח, ובייגלה עם עוגיות וניל וקרם אגוזים – שילובים שמדגישים את החיבור הטרנדי בין מלוח ומתוק ואת הקראנצ'יות הבועטת.

אבל הייחוד המרכזי של טעמיX הוא בעיקר מאחורי הקלעים: בני נוער וצעירים לקחו חלק אמיתי בתהליך הפיתוח, מבחירת הטעמים ועד עיצוב האריזה ושם המוצר. האם ככה ייראו חטיפי השוקולד של העתיד?

חטיפי טעמיX. צילום: סטודיו שטראוס
חטיפי טעמיX. צילום: סטודיו שטראוס
אל תפספסו, עקבו אחרי מגזין שותים >>
ויש עוד הרבה גם באינסטגרם >>
חדשות השוקולד שוקולד שטראוס

בדוק יעניין אותך גם:

בואו לעקוב:

חם מהתנור:
Aeropress משיקים מטחנת קפה ידנית חדשה, שמתאימה כמו כפפה ליד

Aeropress משיקים מטחנת קפה ידנית חדשה, שמתאימה כמו כפפה ליד

קראנצ'י ומוגזם: ככה הדור הצעיר אוהב את השוקולד שלו

קראנצ'י ומוגזם: ככה הדור הצעיר אוהב את השוקולד שלו

בתי קפה שנסגרו, אירוע הקולים הגדול והקפה הקר הבא: חדשות הקפה

בתי קפה שנסגרו, אירוע הקולים הגדול והקפה הקר הבא: חדשות הקפה

חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

חדש לחורף: קפסולות קפה בטעם צ'אי מסאלה ובטעם פקאן מקורמל

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

שאולה: בית קפה ספיישלטי חדש, הראשון ממזרח לאבן גבירול

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

השילוב המפתיע: איזה משקה מתאים לצד סלט טונה?

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

יום של קפה ספיישלטי באמסטרדם: "הבשורה החברתית היא ממש מהפכה"

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

קולים זעירים ופופ-אפים של קפה: זה מה שקורה בסצנת הספיישלטי של תל אביב

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

מה זה קפה ספיישלטי? איכות מהשקיעה בשדה עד לאספרסו על הבר

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

נוודות דיגיטלית מקומית: לעבוד קרוב, לחשוב רחוק

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

חגי תשרי עם טעם של חדשנות: בירה ויין במארזים חגיגיים

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

פופ-אפ הקפה הזה רשמית מגיש את הקפה הטוב בישראל

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

עובד קולומביאני טוב קוטף כ-100 ק"ג קפה ביום – בחום או בקור, בגשם או בשמש

מגזין שותים בכל מקום:
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
קטגוריות:

קפה
אלכוהול
אכלו לי שתו לי
420

מה זה פה:

מגזין שותים הוא מקום לכל מה שאנחנו אוהבים – קפה, אלכוהול, אוכל ושמח. לא בהכרח בסדר הזה ולפעמים ביחד. כותבים על מה שהיינו רוצים לקרוא, ובגובה העיניים.
אודות
צרו קשר

© מגזין שותים