
כבר קשה לזכור את זה, אבל אם נשים רגע בצד את הבמבה האדומה, שהיא לא ממש במבה, במשך כארבעים שנה נמכר בישראל רק סוג אחד של במבה – הבמבה הקלאסית – עד שבשנת 2008 הושקה במבה במילוי נוגט, "מהדורה מוגבלת" לכבוד יום העצמאות ה-60 לישראל, שהצליחה במיוחד. אחריה הגיעו עוד גרסאות, כמו במבה במילוי חלבה או במילוי קרם במבה, ומדי פעם משיקה אסם מהדורות חדשות.
בתחילת החורף הנוכחי השיקה אסם במבה בשתי מהדורות חורף חדשות – אחת במילוי קרם בטעם קפוצ'ינו, ואחת עם נגיעות שוקולד חלב. כמובן שטעמנו:
במבה במילוי קרם קפוצ'ינו
גרסה חדשה לבמבה במילוי קרמים שונים, עם קרם בטעם קפוצ'ינו עדין, מגיעה בשקיות של 60 גרם. קרם הקפוצ'ינו הוא מתקתק עם טעם עדין מאוד של קפה (מכיל מעט קפה נמס) – חלק מהטועמים ציינו שהיו צריכים להתרכז כדי לזהות את הקפה, אבל נהנו מהטעם בכל זאת. בסך הכול קרם הקפוצ'ינו טעים, אבל לנו תמיד שמור בלב מקום לבמבה נוגט.

במבה עם נגיעות שוקולד חלב
לא במבה במילוי קרם, אלא במבה רגילה עם זילוף של שוקולד חלב מתוק מעל, מגיעה בשקיות של 40 גרם. הבמבה עצמה בצורת לבבות ולא בצורת הבוטן הקלאסית, והשוקולד לא מחולק בצורה שווה על כל הבמבות, כך שחלק מהבמבות יותר מתוקות מאחרות. מדובר בשילוב מורגש ומעניין של שוקולד מתוק על הבמבה המלוחה, אבל השקית קטנה מדי ונגמרת מהר, וגם יחסית יקרה ביחס לתמורה.
